Talsos uzbrūk varmāka; brīdina vietējos

tautaruna.lv 23.maijs 2023, 7:00
 
Kaspars Krafts/F64
Talsos kāda sieviete anonīmi ziņo par vajāšanu un brīdina arī citus talseniekus par varmāku, kas klīst pa autoostas teritoriju, turklāt nepamatoti draud un uzbrūk garāmgājējiem, vēsta “Degpunktā”.

Pašā pilsētas centrā, netālu no lielveikala “Rimi”, saradušies bezpajumtnieki un narkomāni, kas apkārtējos soliņus, iestājoties siltākam laikam, gluži vai apsēduši. Kāds vīrietis, kuru vietējie uzskata par narkomānu, uz visa apkārtējo fona ir izcēlies ar īpaši bēdīgu slavu, jo regulāri biedē sievietes. Kāda kundze jau pametusi savu darba vietu, jo baidās strādāt vēlās vakara stundas tirgoties uz ielas. Viņa kameras priekšā gan atsakās runāt. Kāda cita sieviete ir runīgāka.

Viņa stāsta ka vīrietis pagājušonedēļ bija apsēdis Talsu autoostu un raustīja sievietes aiz rokām, bļaustījās un draudēja viņām.

Pēc vietējo stāstītā, var saprast, ka bīstamajam vīrietim neviens pat netuvojas. Par viņa upuri gluži nejauši var būt jebkurš garāmgājējs.

Sieviete stāsta, ka vīrietis esot pie “Rimi” durvīm apvainojis meiteni par aborta atlieku un veltījis meitenēm visādus citādākus lamuvārdus.

Vīrietis atrod savus upurus pavisam nejauši. Un tad regulāri pie tiem staigā un draud.

Vīrieša māte atklāj, ka dara visu, kas ir viņas spēkos, lai dēls lietotu ārsta nozīmētos medikamentus. Sieviete atzīst, ka netiek ar dēlu galā un reiz pat saukusi policiju un mediķus, taču beigu beigās izsaukums nodefinēts kā viltus.

Varmākas mamma stāsta, ka neko sevišķu dēls nedarot, taču kopš bērnības esot garīgi slims, un, kad iedzer alkoholu, viņam uznāk runājamais.

Apkārtējie atklāj, ka vīrietis izejot no mājas regulāri līdzi ņem asus priekšmetus un ne vienu reizi vien rokās turēts nazis. To apstiprina arī kaimiņi, kas saņēmuši draudus. Vīrietis ir ļoti nemierīgs un meklē kontaktu ar svešiniekiem. Arī viņa māte to atzīst. Reizēm pašai esot tā, ka drošāk paiet malā.

Vīrieša māte par narkotiku lietošanu neko nezina un apsolās pieskatīt dēlu tik, cik būs viņas spēkos. Par varmāku policijā iesniegums ir uzrakstīts, - vismaz viens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:52

Jaunākās diskusijas