"Iekāpu mašīnā un histēriski kliedzu," Puče atklāti par baiso diagnozi

Portāls nra.lv 23.maijs 2023, 13:55
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Žurnālists, publicists Armands Puče, viesojoties Dž. Džilindžera raidījumā " "Dž. Spot", atklāti stāsta par laiku, kad uzzināja, ka viņām ir vēzis.

A. Puče ir laimīgi precējies un ar sievu ir pazīstami kopš 1.klases. 18 gados apprecējās un 19 gados kļuva par tēti. "Atrast savu īsto pusīti ir ļoti sarežģīti. Man paveicās. Jau kopā nodzīvoti skaisti, kaislīgi 36 gadi. Man apkārt ir vienas rozes - sieva, meitas, mazmeitas," stāsta A. Puče, piebilstot, ka dzīvē piedzīvoti dažādi pārbaudījumi un tos viennozīmigi bijis vieglāk pārvarēt, esot kopā ar savu īsto cilvēku.

Viens no smagākajiem dzīves posmiem piedzīvots pirms 10 gadiem, kad saņemts zvans - jāatnāk pie ārsta apskatīties izmeklējuma rezultātus. "Es atveru kabineta durvis un tur stāv trīs ārsti un tu jau saproti - kaut kas noteikti nav labi." A. Pučem atklāja vēzi. "Tā ziņa galvu norauj. Nenormāla sajūta. Iekāpu mašīnā un histēriski kliedzu," atceras žurnālists. Viņš arī atklāj, ka visu mūžu būs vajadzība dzert zāles katru dienu.

Uzzinot šādu diagnozi, A Puče atzīst - dzīve izkristalizējusies, kļuvusi skaidrāka, tika pamanīti mazie dzīves nieciņi, kuri ikdienas steigā likas mazsvarīgi. "Dzīve kļuva kvalitatīvaka," spriež A. Puče.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas