"Ivo reāli apzaga!" Kivičs pauž publisku atbalstu Fominam

tautaruna.lv 21.februāris 2023, 4:30
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Pēc tam, kad dziedātājs Ivo Fomins žurnālā "Privātā dzīve" izteicies, ka "Muzikālajā bankā" viņu iegāzusi žūrija, viņam publisku atbalstu paudis arī mūziķis Andris Kivičs.
"Lai visu nosaka tauta, nost ar nelaimīgajām žūrijām! Ķipa tauta ir debīla, tāpēc vajag, lai snobi mazliet pieregulē situāciju. Tas nekas, ka klausās un biļetes pērk tieši tauta. 100% atbalstu Ivo Fominu, pie tam viņu žūrija noēd regulāri," sociālajā tīklā facebook raksta A.Kivičs.

"Žūrijas ir lielākā nelaime aptaujās un konkursos, kuros ir arī skatītāju balsojums. Parasti paši neko nav vinnējuši, kompleksaini, utt. Vienreiz Eirovīzijas žūrijā bija Artis Dvarionas no grupas R.A.P., arī radio SWH dīdžejs, kurš visu mūžu par Eirovīziju ir izteicies neglaimojoši un nekad nav piedalījies, jo "totāls neformāts". Un kāda jēga popmūzikas aptaujā no operdziedātājiem, akadēmiskās mūzikas diriģentiem, utt. Plus mūžīgā žūrijas vēlme parādīt savu īpaši dziļo pasauli, citādākumu un smalko gaumi. Par personīgajām simpātijām nerunājot. Ivo reāli apzaga, dziesma bija stabils trijnieks," norāda dziedātājs.

"Neatkarīgā" jau vēstīja, ka ar grupas „Citi zēni” dziesmas „Lieka štuka” uzvaru noslēgusies “Latvijas radio 2” aptauja „Muzikālā banka 2022”. “Zēnu” uzvara - it īpaši pēc iespaidīgā šova finālā koncertā Daugavpils Olimpiskajā centrā - nav milzīgs pārsteigums, bet pārējais goda pjedestāls un šīs aptaujas ierasto favorītu salīdzinoši zemās vietas gan.
Ja “Muzikālās bankas” rezultātus vērtē bezkaislīgi objektīvi, “Citu zēnu” hita “Liela štuka” pirmā vieta nav nemaz tik liela sensācija: pagājušo gadu “zēni” iesāka ar otro vietu “Muzikālajā bankā 2021” (ar ne mazāk atraktīvo dziesmu “Limuzīns uz krīta”), turpināja ar uzvaru “Supernovā”, bet “Lieka štuka” ir viens no Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons” nominācijā “Gada dziesma” Top 5 iekļuvušajiem gabaliem, tātad varēja prognozēt, ka arī “MB” eksperti no žūrijas rindām pret šo dziesmu būs attiekušies labvēlīgi. Tā arī bija: ja vērtētu tikai ekspertu padome, pirmā vieta būtu Shipsea izpildītajai “Pie upes”, otrā - “Liekai štukai”, bet trešo vietu ieņemtu grupa “The Sound Poets” ar kompozīciju “Pie vienas uguns”.
Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas