Adriana Miglāne atklāj, kad "sašķobījušās" attiecības ar vīru

tautaruna.lv 6.februāris 2023, 1:00
 
Ekrānšāviņš no video
2022.gada izskaņā dziedātāja Adriana Miglāne paziņoja par šķiršanos no vīra. Viesojoties mūziķa Andra Kiviča youtube raidījumā "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču" dziedātāja atklājusi, kad sašķobījušās viņas attiecības ar vīru.

Raidījumā dziedātāja atklāj, ka principā ar dēliņu bijusi divatā, jo vīrs ļoti daudz laika pavadījis ārzemēs. "Viņš atbrauca mājās uz divām nedēļām, tad bija viens posms, kad viņš mājās bija divus mēnešus," stāsta Adriana.

"Tas bija vasarā, un tad mums nenormāli sašķobījās attiecības. Es nezinu, kāpēc. Viņš atbrauca mājās, viņam daudz kas kaitināja. Tad es sapratu, ka viņš ir pieradis būt viens - ārzemēs, klusumā - viņam tur ir labi."

Adriana arī izsakoties par to, vai vīram, iespējams, bijušas attiecības ar kādu citu norāda, ka "nevar apgalvot, ka ir bijis ciešs kontakts, bet bija sarakstes. Atkārtojās, tika izrunāts, nekas nemainījās. Es teicu, ja vēl redzēšu, tad viss."

"Es centos sevi ļoti ilgi mierināt, varbūt, ka es kaut ko pārprotu, bet tad man bija cilvēks, kurš nolika to visu priekšā un pateica - Adriana, ko tu te pārproti? Kas tev vēl nav skaidrs? Atver acis, noņem brilles."

Dziedātāja arī stāsta, ka jau bijusi pie notāra .

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas