Vecāki nikni - skolotāji mājasdarba uzdevumus "e klasē" ieliek, kad ienāk prātā

tautaruna.lv 6.februāris 2023, 3:00
 
pixabay.com
Sašutuma vētru izraisījis ieraksts "Twitter", kura vecāki sūdzas, ka skolotājs mājasdarba uzdevumu, kas jānodod jau pirmdien, "e klasē" ielicis tikai svētdienas vakarā. No komentāriem saprotams, ka tas nebūt nav vienīgais gadījums.

Bērnu vecāki, it ipaši to, kuru bērni mācās pirmajās klasēs, lielākoties paļaujas, ka mājas darbu uzdevumi savlaicīgi tiks ievietoti e klasē. Tas dod iespēju savlaicīgi sagatavot mājsdarbus. It īpaši svarīgi, ka mājasdarba uzdevumi uz pirmdienu saprātīgā laikā tiktu publicēti piektdienās.

Luna raksta: "Cenšos būt pret skolotājiem saprotoša, bet nu, johaidi, nesanāk! Piektdienas vakarā eklasē mājas darbu nav, sestdienas vakarā mājas darbu nav… tadā!! ir svētdienas vakars 18:00 un parādās mājas darbs. Uz pirmdienu. Da nu, ibio! Kas tas ir?!!? Normāli?"

Maira: "Manam puikam tas pats. Dusmas neaprakstāmas."

Kalvis iebilst: "Skolotājs stundas beigās liek parasti pierakstīt, kas uzdots mājās, ja sīkais to neizdara, tā ir viņa atbildība."

Luna: "Jā! Protams. Pats vainīgs. Es viņam pateikšu un viņš toč uzreiz visu sapratīs, nožēlos un turpmāk mainīsies. Un nekad man vairs nebūs šādas problēmas ever. Jūs vispār esat redzējis dzīvu sākumskolnieku? Nu tā ka tuvumā."

Dace: "Mums ir līdzīgi ar darba dienu md,bērns pēcpusdienā pārnāk mājās, varētu pildīt md un brīvs vakars,bet eklasē nekā nav ,plkst 18.00 eklasē joprojām nekā, pēc 21.00 taisamies uz miegu, iemetam aci eklasē,voilā,kas tad tas-mājasdarbi!!! Ibio!"

44%baterija: "Es saviem bērniem ļāvu ignorēt mājasdarbus, kas parādās vēlāk par 18iem vakarā. Uz 1dienu md varēja ielikt ne vēlāk kā 5dien 18os. Princips. Bērnam pieder arī bērnība"

M.K. "Vēl foršāk ir, ja apskaties vakara ap 21 e-klase, nākamajā diena uz 1.stundu. Nākamajā diena piecelies, pa ceļam iz darbu aizved bērnu, bet izrādas ka bijis uz 0 vai 2.stundu, jo kāds vakars ielika pareizo izlaboti stundu sarakstu…"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas