Princis Harijs nosauc "bīstamu" personu karaliskajā ģimenē

tautaruna.lv 19.janvāris 2023, 2:30
 
ZUMAPRESS.com/ SCANPIX/LETA
Otrdien pie pircējiem nonāca prinča Harija biogrāfija "Spare", kurā viņš aprakstījis vairākus, iespējams, karaliskajai ģimenei ne pārāk patīkamus faktus un notikumus. Līdztekus tam, kādā intervijā viņš nav kautrējies nosaukt, kura persona britu karaliskajā ģimenē uzskatāma par "bīstamu".

Aizvadītajā gadā pie skatītājiem nonāca arī sešas stundas garas dokumentālās sērijas par Meganu un Hariju. Tās skatāmas straumēšanas platformā "Netflix".

Sērijās atklāti vairāki fakti par abu dzīvi, kurā liela loma tika piešķirta arī britu tabloīdiem, kas vairāku gadu garumā centušies nomelnot Meganu. Ne reizi vien izskanējuši arī pārmetumi, ka stāstus presei bieži vien piegādājuši karaliskās ģimenes pārstāvji.

Tiesa, jaunākajā intervijā Harijs nav slēpis, ka, viņaprāt, informāciju medijiem piegādājusi tēva Čārlza sieva Kamilla, tādējādi cenšoties spodrināt savu tēlu, vēsta "CNN". Nav gan minēts, vai konkrēti šie stāsti bijuši par Saseksas hercogieni Meganu Mārklu.

Laikā, kad izjukusi prinča vecāku laulība, britu prese bija tā, kura Kamillu nodēvēja par "nelieti", kas šo laulību izjaukusi. "Tas padarīja Kamillu bīstamu, ņemot vērā saites, ko viņa pēc tam veidoja ar britu presi. Un abas puses bija atvērtas informācijas apmaiņai," apgalvojis Harijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas