Iespaidīga summa! Ceriņš atklāj, cik ģimenei izmaksā privātais bērnudārzs

tautaruna.lv 19.janvāris 2023, 3:30
 
F64
Pērnā gada oktobrī rindā uz Rīgas pašvaldības bērnudārzu gaidīja 829 bērni. Ja nav vietas pašvaldības bērnudārzā, daudzi izvēlas privāto pirmsskolu, taču tas nozīmē papildus izdevumus ģimenes budžetā.

TV personība Aivis Ceriņš atklāj, cik ģimenei izmaksā privātais bērnudārzs.

Viņš piebilst: Ja domātu par trešo mazo, ko īstenībā gribētos kādā brīdī, summa vēl lielāka. Kāda vēl dzimstība un demogrāfija? Privātais sektors saka,iedodiet iespēju un mēs sakārtosim dažu gadu laikā rindu jautājumu.

Ruta: Jums noteikti ir kaut kāds dārgais dārziņš, jo man puika arī iet privātajā dārziņā (gaidām rindu uz valsts), rēķins vienmēr ir zem 100 eiro. Man tas liekas ok uz diviem strādājošiem vecākiem.

Autors: Tieši ar gada sākumu meklējām dārziņu. Izskatījām 5 variantus. Visiem cenas +/- līdzīgas.500-600eur+ēšana. Pašvaldība pusi sedz,otru pašiem jāmaksā.

Dmitrijs: Nu ja gribi tagad un tūlīt, tad 300eur ir ok par bērnu, bet parasti šī summa ir ne lielāka par 150eur, tā kā kāds šeit kārtīgi pārmaksā. Iespējams, ka vajadzēja stāvēt rindā no paša sākumā, nevis gaidīt, kad bērnam būs 1.5 gads?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas