Rešetins izsakās, kas rada milzu lepnumu par latviešu nāciju

tautaruna.lv 3.janvāris 2023, 16:30
 
F64 Photo Agency
Aizvadītā gada nogalē ne viena vien Latvijā zināma persona izteikusies par to, kāds bijis 2022.gads. Par to savu redzējumu paudis arī aktieris un režisors Intars Rešetins, kurš cildinošus vārdus veltījis arī latviešu nācijai.
"Ja raugāmies uz aizvadīto gadu, jāsecina, ka drūmo, sāpīgo un skumjo nošu bijis krietni daudz, taču ir arī aizmetņi kam labam - mēs kļūstam spēcīgāki savā latvietībā, mēs esam ar milzu empātiju apveltīta nācija! Par to milzu lepnums! Laimīgu Jauno gadu!" 2022.gada pēdējā dienā mikroblogošanas vietnē twitter publicētajā ierakstā norādījis I.Rešetins.

"Laimīgu jauno gadu jums. Labi pateicāt. Kā arī šis gads paradīja visu patiesās sejas," atbildot uz slavenības publikāciju, norādījis kāds komentētājs.

"Lai laimīgs Jaunais gads! Lai panākumi nāk kopā ar Ukrainas uzvaru pār tumsas spēkiem!" novēlējis kāds cits twitter lietotājs.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā gadā I.Rešetins arī pats izpelnījies atzinīgus vārdus par palīdzību bēgļiem no Ukrainas. Viņš arī vēstīja, kā ukraiņiem veicas ar latviešu valodas apguvi.

"Ukraiņi, kuri dzīvo pie manis, katru dienu cītīgi mācās latviešu valodu. Šodien iemācījās vārdus - paldies un atvainojiet. Izdodas jau gandrīz bez akcenta. Redz, ja grib, tad var!" rakstīja aktieris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:37

Jaunākās diskusijas