Cinovska skarbi kritizē ideju par četrām darba dienām nedēļā

tautaruna.lv 3.janvāris 2023, 17:30
 
Lauris Aizupietis/ F64 photo Agency
2022.gada decembra izskaņā vērtēšanai Saeimas komisijās nodota iniciatīva par pāreju uz četru darba dienu nedēļu. Šādu ieceri skarbi sociālajā tīklā facebook skarbi kritizējusi režisore Žaklīna Cinovska.

"Vai Saemai nav vispār laiku kur likt, lai tādus stulbumus, mūsu īpaši pārtikušajā valstī, kas pēdējā vietā Eiropā, apspriest?! Pareizi, lai mēs dzīvotu kā bagātās un sakārtotās valstīs, domāju japaslinko vēl vairāk!! Droši, mīlīši," sociālajā tīklā facebook raksta Ž.Cinovska.

"Idioti tie amerikāņi, franči un pārējie, kas rukā, lai valsts un paši būtu pārtikuši. Mums tāpat labi, velkamies pat leišiem un igauņiem astē, bet za to- lepni un vareni turpināsim ciest, apd**t valdību, opozīciju un visus citus, un atpūšoties gaidīsim laimes lāci, ja? Un nevajag te bāzt acis Skandināviju uc dažas īpaši pārtikušās valstis, kas gadu desmitiem reāli strādājušas, sakārtojuši savu valsti tā, lai tā sasniegtu tādu līmeni, un tikai tagad var šo to atļauties. Un visi ģimeņu kopābušanas ņaudētāji arī, -nez kā pārejā civilizētā rietumu pasaulē izdzīvojusi un saglabājusi savas ģimenes, daudz stabilākas, kā pie mums, bez visādām papildus brivdienām?" vaicā režisore.

Viņa arī izsakās, ka tad visiem jāsamazina algas par to vienu brīvo dienu. "Sāksim ar Latvijas Brivo arodbiedribu savieniba biedru pamatdarbiem un arī valsts sektorā strādājošiem! Ko teiksiet? To gan nē, ja?"

Režisore, kura pēdējo mēnešu laikā uzturējusies Ukrainā, cildinājusi ukraiņu tautas apņēmību. "Atvainojos par skarbo toni, bet redzot kā te ukraiņi cīnās, strādā acis nepacēluši, bez brīvdienām un pat pusdienām, atjauno, ceļ savu valsti no drupām tiešā un parnestā nozīmē mēs ar rašistu sekām nespējam pat tikt galā , dzivojot zem mierīgam debesīm!"

"Tagad, kad pasaulē viss dēļ kara mainās totāli, neviens nezin kā un kāda krīze vēl tik gaidāma, kas būs un kā vispār būs- mūsu bāleliņi domā par papildus atpūtu! Nu ģeniāli, vienkārši ģeniāli," norāda Ž.Cinovska.

"Pilnīgi atbalstu katru uzrakstīto vārdu,kā diena,tā jauni sapņi jokdariem," atbildot uz režisores publikāciju, norādījusi kāda komentētāja.

"Brīžam man šķiet, ka jau 6 dienu darba nedēļa dažiem būtu par maz. It sevišķi tiem, kas strādā valsts iestādēs," skaidrojis kāds cits sociālā tīkla facebook lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas