"Īsts brīnums!" Kundze no Latvijas nespēj noticēt lielajai veiksmei

tautaruna.lv 3.janvāris 2023, 1:30
 
Pixabay
Kādai kundzei no Latvijas īsi pirms Ziemassvētkiem uzsmaidījusi pamatīga veiksme - loterijā laimēti 100 000 eiro.
“Es vienmēr esmu teikusi, ka kādreiz laimēšu loterijā,” enerģiski saka kundze, “taču, jāatzīst, ka šī veiksme loterijā ir īsts Ziemassvētku brīnums.” Kā izrādās, tad iegādātā Simtgades loterijas biļete viņai atnesusi 100 000 eiro lielu laimestu.

Latvijas loto mājaslapā arī norādīts, ka kundze lielo laimestu tērēšot mājokļa remontam, ikdienas tēriņiem, kā arī ziedos.

Ziņu aģentūras LETA publicētā informācija liecina, ka izložu rīkotājs VAS "Latvijas loto" šogad deviņos mēnešos strādāja ar 56,467 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 21,1% vairāk nekā pagājušā gada deviņos mēnešos, savukārt kompānijas peļņa saruka par 0,3% un bija 9,12 miljoni eiro, liecina "Latvijas loto" publiskotā informācija.

"Latvijas loto" EBITDA jeb peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas 2022.gada deviņos mēnešos veidoja 14,829 miljonus eiro.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka deviņos mēnešos "Latvijas loto" ir nodrošinājusi izvirzīto finanšu un nefinanšu mērķu sasniegšanu un darba uzdevumu izpildi atbilstoši "Latvijas loto" vidēja termiņa darbības stratēģijai.

Vadības ziņojumā minēts, ka, neskatoties uz mainīgajiem tirgus apstākļiem Covid-19 pandēmijas, kā arī ģeopolitiskās un makroekonomiskās situācijas ietekmē, "Latvijas Loto" šogad deviņos mēnešos nodrošināja attīstību, pakalpojumu nepārtrauktību un pieejamību klientiem, ievērojot normatīvos noteikto.

Šogad deviņos mēnešos "Latvijas loto" nodrošināja sešu valsts mēroga skaitļu izložu, divu skaitļu izložu papildspēļu, 32 valsts mēroga momentloteriju un 33 interaktīvo izložu organizēšanu. Tāpat "Latvijas Loto" turpināja organizēt trīs valsts mēroga izlozes, kurām ir valsts noteikti sabiedriskā labuma mērķi.

Momentloteriju produktu portfeļa pilnveidošanā šogad deviņos mēnešos sākta trīs jaunu momentloteriju pārdošana.

2021.gada deviņos mēnešos "Latvijas Loto" strādāja ar 46,632 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,4% vairāk nekā 2020.gada deviņos mēnešos, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 11,5% un bija 9,148 miljoni eiro.

"Latvijas loto" reģistrēta 1992.gada jūlijā, un tās pamatkapitāls ir 1,4 miljoni eiro. "Latvijas loto" pilnībā pieder valstij, un tai vienīgajai ir tiesības rīkot valsts mēroga izlozes un loterijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas