Kardašjana no bijušā vīra saņems tik iespaidīgus alimentus, kas liek izbrīnā ieplest acis

tautaruna.lv 11.decembris 2022, 3:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests ilgu laiku tika uzskatīti par perfekto pāri, kuram viss - labas attiecības, mīlestība, skaisti bērni un, protams, daudz naudas. Tomēr pāra saskaņa pagaisa un viņi nolēma iet katrs savu ceļu. Pāra officiālā šķiršanās nebija ātra un vienkārša, taču šonedēļ beidzot ir nokārtoti pēdējie dokumenti, ziņo "Daily Star".

Beidzot bijušie mīlnieki savā starpā ir sadalījuši visu, kas tiem kopīgs, tai skaitā arī aizbildniecību, kas prasīja visilgāko laiku, jo pāris nebija vienisprātis, kam "pienāksies" bērni.

Ar tiesas palīdzību pāris nolēma, ka abiem pienāksies vienādas aizbildniecības iespējas pār četriem kopīgajiem bērniem.

Lai gan aizbildniecību pār bērniem vienādās daļās uzņemsies abi vecāki, tomēr reperis savai bijušajai sievai katru mēnesi izmaksās uzturlīdzekļus 200 000 ASV dolāru vērtībā, jo bērni lielāko daļu sava laika pavadīs ar māti Ņujorkā, vēsta "Reuters".

Kima pēc septiņiem laulības gadiem iesniedza šķiršanās pieteikumu 2021. gada februārī. 2022. gada martā officiāli tika šķirta abu laulība. Par spīti tam, ka viņi jau vairākus mēnešus vairs nav precēti, pāris ilgstoši nespēja vienoties jautājumos par bērniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas