FOTO. Pasažiera somas saturs šokē Ņujorkas lidostas darbiniekus

tautaruna.lv 11.decembris 2022, 1:00
 
Pixabay.com
Cilvēki lidmašīnās ņem dīvainas lietas — tas nav nekas jauns. Čemodānā, kas Ņujorkas lidostā ritēja cauri rentgena iekārtai, lidostas drošības speciālisti redzēja pudeles, vīna glāzes un kaķa kontūras dabiskajā izmērā.
Izrādījās, ka čemodānā tiešām bija kaķis - turklāt īsts un dzīvs. Par laimi, . Lidmašīna, kurā, protams, tā lidojuma laikā varēja viegli nomirt kravas telpā.
Drošības speciālisti, kuri redzēja attēlu un pēc tam atvēra čemodānu, ieraugot kaķi, bija "šokēti", CNN sacīja TSA pārstāve Liza Farbšteina.
Neskatoties uz to, ka viņi teju ik dienas pasažieru bagāžā atrod ko neatļautu sākot šaujamieročiem un beidzot ar nelegālu dzērveņu mērci, šis atradums viņus pārsteidzis. "Reti gadās atklāt dzīvu dzīvnieku pasažieru nodotajām bagāžā," viņa sacīja. Par laimi, kaķis nemēģināja aizbēgt, kad viņi atvēra čemodānu.
Pasažieris, kuram piederēja čemodāns, tika uzaicināts ierasties pien drošības dienesta. Izrādījās, ka tas nebija viņa kaķis. Kā viņš bija nokļuvis šajā čemodānā, joprojām ir mīkla.
Lidostas drošības dienesta vērība izglāba kaķa dzīvību, jo lidmašīnas bagāžas nodalījumā kaķis būtu nosalis lidojuma laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas