Bijusī karaļnama darbiniece gatava iesaistīties cīņā ar Meganu Mārklu

tautaruna.lv 11.decembris 2022, 17:00
 
IMAGO/Panama Pictures/Scanpix/Leta
Princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla nemitīgi nonāk starmešu gaismā, tomēr lielākoties tas nenotiek pozitīvā ziņā.

Pavisam nesen kāda bijusī Bekingemas pils darbiniece klajā nāca ar ziņu, ka ir gatava atklāt neglaimojošu informāciju par Meganu Mārklu, vēsta "The Sun".

Bieži tiek ziņots, ka Megana dažādos veidos, izskatoties par dažādām lietām, mēdz nedaudz samelot.

Kā min bijusī pils darbiniece, tad viņa šobrīd jūtas ļoti neomulīgi, jo viņas rīcībā ir ļoti svarīga informācija, ko viņas vēlas atklāt par Saseksas hercogieni, taču to nevar.

Bijusī darbiniece, uzsākot darba gaitas, parakstīja konfidencialitātes līgumu, kas viņai aizliedz runāt par prinča Harija un Meganas ikdienu, prasībām un citām svarīgām lietām.

Ja tiks pārkāpts šis līgums, viņai var nākties stāties tiesas priekšā. "Vienīgais veids, kā to vienreiz un uz visiem laikiem izbeigt, ir ļaut mums runāt un pilij stingri noraidīt viņu melus."

Lai varētu atmaskot Meganas melus, bijusī darbiniece aicina Bekingemas pili atcelt konfidencialitātes līgumu. "Es esmu izvēlējusies klusēt, cienot karaļnamu, bet, ja viņi turpina uzbrūk mums un mūsu varoņiem, reputācijai. Mums jāparāda, ka mūs atbalsta karaliskā ģimene."

Megana Mārkla un princis Harijs pēdējā laikā arvien biežāk nonāk mediju uzmanības centrā, jo pāris nolēmis savu dzīvi dokumentēt "Netflix" seriālā. Tajā pāris stāstīs par piedzīvoto pagātnē un ar ko viņiem tagad nākas saskarties. Šonedēļ, 8. decembrī, pie skatītājiem nonāca pirmā seriāla sērija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas