Īlons Masks izgāž dusmas "Twitter"

tautaruna.lv 11.decembris 2022, 16:20
 
Reuters/Scanpix/Leta
Jaunais "Twitter" īpašnieks Īlons Masks publiski paudis dusmas uz nezināmiem "ļaudariem", kuri mainījuši saturu par viņu tīmekļa enciklopēdijā "Vikipēdija", ziņo "Daily Star".

Pēc "Twitter" pārņemšanas Masks saskarāries ar lērums negācijām. Tās visas ir saistītas ar viņa ieviestajām vērienīgajām pārmaiņām mikroblogošanas vietnē, sākot ar darbinieku atlaišanu, beidzot ar paša "Twitter" darbību.

Pavisam nesen Masks publiski pauda dusmas uz nezināmiem "ļaundariem".

Kā zināms, tad "Vikipēdijā" reģistrēti lietotāji var ievietot jaunus, informatīvus rakstus vai papildināt jau esošos. To paspējis izdarīt kāds vai kādi, kas nav apmierināti ar miljardiera gaitām.

Šonedēļ, pirmdien, Masks dusmu pilns atbildēja, kādam "Twitter" kontam ar nosaukumu "Musk University Quotes", kas regulāri publicē dažādus miljardiera domugraudus, ar visai dusmīgu ziņu.

"Agrāk uzvara nozīmēja, ka jūsu ienaidnieka vairs nav. Mūsdienās viņi ir ne tikai dzīvi un veseli, bet viņiem ir daudz laika, lai rediģētu Vikipēdiju," rakstīja Masks.

Īlons Masks ir Dienvidāfrikas izcelsmes ASV uzņēmējs. Viņš ir plašāk zināms kā SpaceX dibinātājs un PayPal līdzdibinātājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas