Briedis saņem kritikas gūzmu par izteikumiem par Latvijas palīdzību Ukrainai

tautaruna.lv 11.novembris 2022, 2:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Kārtējo reizi uzmanību mikroblogošanas vietnē twitter saņēmis boksera Maira Brieža komentārs. Šoreiz viņš izteicies par to, cik lielu palīdzību Latvija sniegusi Ukrainai.

"Atveriet jau beidzot acis un padomājiet, ko tas nozīmē mūsu valstij," tā mikroblogošanas vietnē twitter raksta Mairis Briedis, kurš līdztekus ierakstam publicējis arī attēlu, kurā teikts, ka Latvija palīdzībā Ukrainai sniegusi 41% no valsts militārā budžeta.

"Mairi - mūsu valsts dara un darīs visu iespējamo, lai atbalstītu Ukrainu, jo Ukraina karo ne tikai par savu izdzīvošanu, bet arī par mums, savukārt tavai krievijai gan tuvojas straujas beigas," norādījis kāds komentētājs.
"Izstāstīšu, ko tas nozīmē. Ar šiem ieročiem kara pirmajās dienās pie Kijevas tika iznīcināti 35 helikopteri un sadega viss Maira draugu desants. Un Latvijā tajās dienās nosargāja neatkarību!" bokserim paskaidrojis kāds cits twitter lietotājs.
"Arī domāju, ka nav iemesla lepoties ar šo skaitli. Ja pašiem viss būtu kārtībā, ja būtu žogs uz robežas, ja būtu civilās aizsardzības sistēma sakartota, patvertnes izbūvētas, obligātais militārais dienests ieviests. Bet nav jau nekā! Krīzes gadījumā plātīsim rokas!" norādījusi kāda cita twitter lietotāja.
"Tie ir izdevumi mūsu pašu drošībai un nākotnei. Tas nozīmē, ka darām daudz, lai Ukraina uzvarētu un krievijai pat prātā nenāktu mēģināt iebrukt vēl kaut kur. Mūsu aizsardzība sākas Ukrainā," savā viedoklī paudis twitter lietotājs.
"Tā ir Latvijas vēsture un tas, ko Latvijas pilsonis gatavs darīt savas valsts labā. Ja rindu mājā viena māja deg, tad pārējiem jāpalīdz tā kaimiņa māja dzēst, nevis izlikties, ka tā nav viņa māja, jontad nodegs visas. Tas ir par attīstību, mieru, cilvēcību. Pret viduslaikiem," atbildot uz M.Brieža tvītu, norādījis kāds cits twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:12

Jaunākās diskusijas