VIDEO: šoferis nekaunīgi bloķē ceļu operatīvajam dienestam

tautaruna.lv 11.novembris 2022, 10:30
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Lielbritānijā kāds autovadītājs vairākkārt "bloķējis" ceļu operatīvā dienesta automašīnai un traucēji tai laikus nokļūt uz izsaukumu. Šīs nepiedodamās rīcības dēļ šoferis ticis bargi sodīts, ziņo "The Sun".

Ja uz ceļa atrodas operatīvais dienests ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signāliem, tad obligāti nepieciešams palaist šo automašīnu, lai speciālisti varētu nokļūt pie nelaimē nonākušiem cilvēkiem.

Pavisam nesen Redingā, Lielbritānijā, šoferis Alberts Batlers rupjā veidā nav ievērojis ceļu satiksmes noteikumus.

Nelāgais notikums ir iemūžināts video.

Dienesta šoferis uz ceļa apdzina, kādu sarkanu automašīnu. Pēc kāda laika tas pats automobilis nogrieza ceļu dienesta auto un tīši, vairākkārt kavēja satiksmi. Automašīnas vadītājs apdzina operatīvo dienestu un samazināja ātrumu.

Kā ziņo neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, tad iepriekš nekas tāds nav piedzīvots, ka kāds autovadītājs tīši kavē satiksmi.

"Batlera braukšanas maniere bija pilnīgi nepieņemama. Apzināti cenšoties kavēt šīs ātrās palīdzības gaitu, viņš pakļāva citus lielam riskam," situāciju komentē ceļu policijas seržants Mets Kadmors.

Tiesa nekaunīgajam šoferim piespriedusi astoņu mēnešu ilgu cietumsodu par bīstamu braukšanu un operatīvā dienesta traucēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:46

Jaunākās diskusijas