VIDEO. Elīnas Gluzunovas atklāsmes šokē publiku

tautaruna.lv 11.novembris 2022, 9:50
 
Ekrānuzņēmums/STV Pirmā!
Dziedātāja Elīna Gluzunova, viesojoties telekanālā "STV Pirmā!", raidījumu vadītājam Valdim Melderim stāsta par kādu savu vēlmi, ko īstenojusi kopā ar draudzeni.

"Mēs viņam piegājām klāt un pajautājām, vai varam ar viņu paskūpstīties," stāsta Elīna. "Ja es šo stāstītu krieviski, tad būtu daudzi pī, pī, pī." Bet pārtulkojot to latviski un pasakot pieklājīgi, tas skanēja apmēram tā: "Viņš īpatnēji smaržoja".

Komentāros pie šī video tviterļaudis cepās nevis par Elīnas piedzīvojumu kāri, bet gan teiktajā saskatīja rasisma pazīmes:

"Kaut kāds ārprāts...!"

"Wow, šis tiešām ir wow! Klausies un brīnies…"

"Kad Didrihsone savā IG izmantoja šo vārdu, tad visa Latvija teica, ka viņa ir pāķe un vispār neko nesaprot, bet šī burvīgā dāma nekaunās pat to vairākkārt atkārtot televīzijā. Cik mums tie influenceri ir neizglītoti, vājprāts";

"Eu, ļauži, kas ar jums notiek? Katram cilvēkam var būt un pat labi, ka ir SAVS viedoklis! Un to paust ir katra indivīda tiesības pat tad, ja tas nesakrīt ar jūsu un tas nav rasisms! Man ir gadījies sastapt ne mazums tautiešu u.c. ļaužu, kuru aromāts liek degunam sarauties čokurā!"

"Nē, nu dumji random onkuļus bučot, bet nu... pamēğināja, nepatika... Es gan ar apšaubu, vai nu visi viņi tādi "smaržojoši", tik kāpēc nevar būt viedoklis meitenei, pat, ja tas ir aplams vai dikti subjektīvs?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:38

Jaunākās diskusijas