"Ārprāts vienkārši!" Reizenbergs sašutis par iereibuša vīrieša rīcību veikalā

tautaruna.lv 10.oktobris 2022, 14:15
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Viens no Latvijā labākajiem kokteiļu meistariem un uzņēmējs Andris Reizenbergs sociālajā tīklā "Tik tok" publicējis video, kurā atklāj, cik nekaunīgi lielveikalā rīkojies kāds manāmi iereibis vīrietis.

Kā vairāk nekā vienu minūti ilgajā video pastāsta A.Reizenbergs, tad kādā no iepirkšanās centriem viņš pamanījis, ka pie informācijas centrā strādājošās sievietes piegājis manāmi iereibis vīrietis, kurš uzvedies ļoti nekaunīgi.

"Manāmi iereibis džeks bļauj virsū uz informācijas punktā strādājošo sievieti, kas tur strādā. Viņam vajagot tualeti, neredzot, kur uz 4.stāvu aiziet. Neesot norādes. Tad viņš piegāja klāt un teica sievietei, ka ja neatradīs tualeti, tad viņš viņu "izslēgšot", " notikušo atstāsta A.Reizenbergs.

Uzņēmējs licis iereibušajam vīrietim mudīgi atvainoties par savu rīcību. "Beigās viņš atvainojās, es teicu - ej ārā no šejienes, lai tevi te neredzētu. Es vienkārši nesaprotu, kas cilvēkiem darās galvā. Ārprāts vienkārši! Ja redzat sev blakus, ka šādas lietas notiek, aizstāviet cilvēkus," uzsver uzņēmējs.

Komentāros cilvēki arī viņu slavējuši par šādu rīcību. "Labi, ka ir cilvēki kā Tu, kas spēj par kādu pastāvēt. Paldies," pie A.Reizenberga publicētā video norāda kāda komentētāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:15

Jaunākās diskusijas