Atklāti biedējoši fakti par Meganas Mārklas un prinča Harija miesassargu

tautaruna.lv 29.septembris 2022, 14:15
 
Scanpix
Ne reizi vien britu prese publicējusi neglaimojošus rakstus par princi Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu. Tiesa, šoreiz mediji atklājuši visai biedējošus faktus par Saseksas hercogu miesassargu.

Kā vēsta izdevums "The Sun", tad Lielbritānijā par slavenā pāra drošību rūpējies miesassargs vārdā Pjērs Daobrijs. Zināms, ka vīrietis 12 gadus strādājis policijā, taču neglaimojošie fakti atklāti nevis par viņa profesionālo pieredzi, bet gan attieksmi pret sievu.

Kā medijam apgalvojis kāds anonīms avots, tad vīrietis 2015.gadā uzbrucis savai sievai Sārai. Sieviete žņaugta līdz zaudējusi samaņu. "Viņa sieva Sāra piedzīvojusi tiešām traumatisku laulību. Šaubos, ja Harijs un Megana zinātu visu patiesību, viņi justos ērti un uzticētu savu drošību šādam cilvēkam," norāda anonīmais avots atklājot, ka miesassarga sievai divreiz nācies izlekt pa logu, lai aizbēgtu no agresīvā vīrieša.

Medijiem gan šobrīd nav izdevies noskaidrot, vai konkrētā miesassarga pakalpojumus apmaksā paši Saseksas hercogi, vai norādītā persona par slavenību drošību rūpējies vien laikā, kad Harijs ar Meganu uzturējušies Lielbritānijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas