Liene Kiviča stāsta par savu panākumu atslēgu

tautaruna.lv 29.septembris 2022, 17:30
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Mūziķa Andra Kiviča sieva Liene sociālajā tīklā instagram publicējusi zīmīgu vēstījumu, kurā atgādina ne vien rūpēties par sevi, bet atcerēties, ka itin visā ir jāiegulda smags darbs.
"Vakar radio dzirdēju, kur viena sieviete saka par sevi: "Kundzītes manā vecumā." Viņas vecumā. Pensionāre. Ja sevi nosauc par kundzīti, tad tāda būsi, vai tad ne? Ļoti liela nozīme ir tam, kā un ko mēs runājam. Es pat teiktu, izšķiroša! Neviena afirmācija vai manifestācija nedarbosies, ja Jūs "nekustināsiet savu pakaļu". Burtiski! Kaut kur tas noder, protams, bet ne šajā gadījumā. Ir jākustas! Es nedomāju šajā gadījumā sporta zāli, bet dzīvi!" publikācijā sociālajā tīklā instagram raksta L.Kiviča.

"Man ir 42 gadi, un es piepūlos katrā savā dzīves situācijā. Panākumi nāk ļoti, ļoti grūti. Caur sāpēm un mokām. Slaida un skaista pēc 40? Visām būs 40. Visām kā vienai. Jebkurā vecumā Tev ir jāstrādā ar sevi, un Tev nepalīdzēs nekāda manifestācija, jo ir jāievēro režīms, jāsporto, jākustas, jāēd kā putniņam, un nekas nav mainījies, kopš ir radusies pasaule pirms daudziem gadiem. Viss pārējais ir atrunas. Itin visā ir jāiegulda smags darbs! Saņemsimies, dāmas!" norāda L.Kiviča.

Viss viņas sociālajā tīklā instagram publicētais vēstījums lasāms šeit.

Jau vēstīts, ka pēc atgriešanās Latvijā Kiviču pāris piedalās jaunākajā raidījuma "Slavenības. Bez filtra" sezonā, kur dalās ne vien ar savām ikdienas gaitām. Tāpat Liene raidījumā vairākkārt atklājusi, kā rūpējas par sevi, lai allaž izskatītos veselīgi un skaisti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas