Millers pastāsta par zīmīgu epizodi Moisejeva viesošanās laikā Latvijā

tautaruna.lv 29.septembris 2022, 15:15
 
Nora Krevņeva/F64 Photo Agency
Producents Juris Millers sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu, kurā aprakstījis kādu epizodi no reizes, kad Latvijā viesojies nu jau mūžībā aizgājušais krievu dziedātājs Boriss Moisejevs.
"Krievu valodā rakstošie mediji ziņo, ka šodien miris kādreiz populārais dziedātājs Boriss Moisejevs, kurš karjeru sāka kā Allas Pugačovas kordebaleta dejotājs. Savās žurnālista gaitās vairākkārt ar viņu tikos - gan Rīgā, gan Maskavā, gan Vitebskā. Reiz, Rīgā, pēc kāda psākuma viņš gribēja atslēgties no fanu burzmas un vienkārši pastaigāt pa naksnīgo Rīgu, kur pirms prombraukšanas gribēja nopirkt rupjmaizi," sociālajā tīklā facebook raksta J.Millers.

"Iegājām veikalā, bet tur - (5 no rīta!) priekšā - Andrejs Volmārs, kuram gandrīz piena pudele no rokām izkrita. Jāteic, ka Moisejevs bija tērpies šajā, attēlā redzamajā un absolūti neuzkrītošajā kažociņā. Mūža nogalē Moisejevs dzīvoja Lielupē," norāda producents, piebilstot, ka vēl vairāki stāsti aprakstīti viņa pirms vairākiem gadiem izdotajā grāmatā.

Boriss Moisejevs ir baltkrievu izcelsmes krievu dziedātājs, dejotājs, horeogrāfs un aktieris, nopelniem bagātais Krievijas Federācijas mākslinieks. Starptautiskās estrādes mākslas darboņu savienības biedrs, partijas "Vienotā Krievija" biedrs (no 2003. gada). Ekscentriskais mākslinieka skatuves veidols kļuva par iemeslu piketiem pirms viņa koncertiem, ko rīkoja gan reliģiski noskaņotas personas, gan homofobu kustības, apvainojot dziedātāju homoseksuālisma propagandā, vēsta Vikipedija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas