Karaļnama eksperti prognozē drūmu nākotni skandalozajam princim Endrjū

tautaruna.lv 1.oktobris 2022, 13:00
 
EPA/Scanpix/Leta
Karaļnama eksperti princim Endrjū prognozē visai drūmu nākotni, ziņo "The Sun".

Kā zināms, tad princis Endrjū ir viens no skandalozākajiem karaļnama locekļiem. Viņam nācās stāties tiesas priekšā par Virdžīnijas Robertsas-Džiufras seksuālu izmantošanu.

Pēc klajā nākušās informācijas, par sievietes seksuālo izmantošanu, princis Endrjū nokļuva karaļnama "melnajā sarakstā". Viņam tika atņemtas vairākas privilēģijas, ģimenes locekļi no viņa novērsās. Vienīgi karaliene Elizabete II atbalstīja savu dēlu.

Tagad pēc karalienes došanās mūžībā, karaļnama eksperti prognozē princim visai drūmu nākotni. Lai arī Endrjū vēlas atgūt savu labo slavu un iesaistīties karaļnama dzīve, tiek prognozēts, ka jaunais karalis viņam neuzticēs neko vairāk kā suņu staidzinātāja pienākumus.

Pēc karalienes došanās mūžībā Endrjū mantoja viņas trīs korgijus.

Karalis Čārlzs III ir negatīvi noskaņots pret savu brāli. Iepriekš tika pausts, ka princim Endrjū nāksies pamest savu grezo savrupmāju, tomēr karalis apžēlojās un vēl šobrīd brālim atļauj tajā uzturēties.

Kā ziņo eksperti, tad princis Endrjū vēlējās atgūt viņam iepriekš piešķirto 248 000 mārciņu lielo "kabatas naudu", kuru viņš saņēma no karalienes. Tomēr šobrīd šādu summu neviens viņam negrasās dot. Viņa vienīgie ienākumi ir pensija, kas gada laikā sastāda 20 000 mārciņu. Pateicoties tam, ka viņš iztiek tikai no pensijas, Endrjū un viņa sievai var nākties ierobežot savu grezno dzīvesveidu, jo viņi to vairs nevarēs atļauties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas