Busulis: Mana sirdsapziņa ir tīra

tautaruna.lv 3.septembris 2022, 11:30
 
Publicitātes foto
Pie kanāla TV3 skatītājiem ar trešo sezonu atgriezusies jautrā attapības spēle “Mini pa trim”, kuru vada atraktīvais un iemīļotais mūziķis Intars Busulis.

"Es arī labprāt eju iekšā jaunajā, jo tas man būs labs treniņš. Man būs jādomā pilnīgi citādi, nekā es esmu pieradis ikdienā. Būs jāizsakās, jākomunicē ar cilvēkiem, ar kuriem es varbūt esmu komunicējis tikai no skatuves, varbūt tikai pa retam, kuri ir tikai tādā paziņu statusā, " sarunā ar “tv3.lv”pirms lielās filmēšanas teica I. Busulis.

Šajā sezonā dalībniekus sagaida jaunas un atraktīvas spēles, kurās būs jāiesaistās visiem spēles dalībniekiem. Un protams, arī daudz mūzikas! Būs jāmin dziesmu vārdi, jāspēlē mēmais šovs, jāmēģina uzminēt slavenības bērnu zīmētajos portretos, jāatmin dziesmas, ko dungos kāds no komandas dalībniekiem. Tāpat būs āķīgais fināla uzdevums, kas var izšķirt
spēles uzvarētāju. Šoreiz būs jāuzmin, no cik ziediem sapīts vainags, kas atradīsies uz Intara Busuļa galvas.

Vēl viens jaunums šajā sezonā būs spēle “Kā mīl, dzīvo un svin Latvijā”, kurā spēles dalībniekiem būs jāmēģina uzminēt tautas domas - to, kādas ir populārākās atbildes uz jautājumiem, kuras snieguši ziņu portāla tv3.lv lasītāji. Piemēram, kāda ir pirmā asociācija ar skolu un kāda ir nejēdzīgākā dāvana, ko iespējams kādam uzdāvināt. Skatītāji varēs pārbaudīt, vai viņu domas sakrīt ar populārākajām atbildēm.

Sarunā ar Tv3.lv viņš atklāj, kā juties šogad, ņemot vērā, ka viņam bija jāiztur sabiedrības spiediens.

"Tas bija varbūt dīvainākās četras nedēļas manā dzīvē. Viss ir kārtībā… tas bija nomācoši, tāda viegla depresija, bet es ar to esmu ticis galā. Pateicoties cilvēku domām un viņu izjūtām par to, ko es daru, kur es braucu, kur es eju, ar ko es nodarbojos, to visu informāciju es savācu, tad es izdarīju secinājumus. Mēģināšu darboties tālāk. Pirms tam jau es arī pēc labākās sirdsapziņas visu darīju un tādā ziņā mana sirdsapziņa bija tīra," sacīja Busulis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas