Eilands atbild nelabvēļiem, kuri pārmet par ziedojumu akcijām

tautaruna.lv 18.augusts 2022, 14:15
 
Ekrānšāviņš no video
Jau kopš pirmajā Krievijas iebrukuma Ukrainā dienām mūziķis Ralfs Eilands ir neviens tas, kurš aktīvi aicina palīdzēt Ukrainai un tās cilvēkiem, bet arī pats uzņēmies iniciatīvu ziedojumu vākšanā. Tiesa, viņš neslēpj, ka saņemt arī pārmetumus no nelabvēļiem, kuriem šķiet, ka nauda būtu jāziedo citiem mērķiem.
"Pēc “Latvijas bairaktara” ziedojumu sākšanas, esmu saņēmis vairākus komentārus no pāris saprāta džedajiem, kuri uzbraucoši vaicā “Kad ziedos pensionāriem? Kad ziedos bērniem? Pašiem Latvijā savas problēmas nav?” Viena no lietām, kura man visvairāk dzīvē krīt uz nerviem ir lieka atkārtošanās, tādēļ otro un pēdējo reizi publicēju šo video, kur esmu atbildējis uz šiem jautājumiem," sociālajā tīklā facebook raksta mūziķis.

" Ja Tev kādreiz kāds datora klaviatūras speciālists komentāru sadaļā uzbrūk ar ko līdzīgu, droši atbildi viņam ar saiti uz šo video un pāris saitēm uz vietām, kur šis cilvēks var noziedot sevis piesauktajiem mērķiem" aicina R.Eilands.

Jau vēstīts, ka turpinoties Krievijas agresijai Ukrainā, portālā ziedot.lv ir izvietots acinājums ziedot “Latvijas bairaktaram”, kuru Aizsardzības ministriju plāno iegādāties no Turcijas, lai dāvinātu Ukrainai.

“Bayraktar TB2” (no turku valodas “karognesējs”) ir Turcijā ražots, attālināti vadāms bezpilota kaujas lidaparāts/drons. Latvija nav pirmā valsts, kuras iedzīvotāji nolēmuši paust savu atbalstu Ukrainai, vācot ziedojumus šim kaujas lidaparātam. Līdzīgas akcijas jau notikušas, piemēram, Polijā, Lietuvā, Norvēģijā un Kanādā.

“Ar ziedojumu “Latvijas bairaktaram ir iespēja arī mums parādīt savu atbalstu Ukrainai šajā nežēlīgajā karā, kā arī, ar ukraiņu rokām, nodot sveicienus krievu okupantiem!” tā par akciju vēsta viens no tās iniciatoriem Ralfs Eilands. Viņa ukraiņu draugs Volodimirs Birjukovs, kurš arī ir ir projekta vēstnesis, piebilst: “Esmu bezgala pateicīgs par visu, ko Latvija jau ir darījusi Ukrainas labā! Mēs to redzam un no sirds novērtējam. Arī šis atbalsts manai tautai ir ļoti nepieciešams. Krievu okupantiem un Vladimiram Putinam nekas neizdosies, jo spēcīgā Ukrainas armija jau ir pierādījusi, ka spēj aizstāvēt ne tikai Ukrainu, bet arī visu civilizēto, demokrātisko un, pats galvenais, brīvo pasauli!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas