Jauns pavērsiens - kāpēc patiesībā apsargs klubā Jelgavā piekāva meiteni

tautaruna.lv 18.augusts 2022, 13:15
 
Kaspars Krafts/F64
Pirms pāris dienām uzsākti jauni pārkāpuma procesi lietā par kautiņu naktsklubā “Tonuss” Jelgavā. Izrādās, meitene, kuru piekāva apsargs, strīdu izprovocējusi un pati stāsties likuma priekšā, lai atbildētu par savu neadekvāto uzvedību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirms mēneša vēstīts par kautiņu pie naktskluba “Tonuss”, Jelgavā. Toreiz iestādes apsargs izmantoja piparu gāzi un dūres, lai atturētu kādu 19 gadus vecu meiteni no kluba apmeklēšanas. Vardarbību nofilmēja aculiecinieki. Tika uzsākta administratīvā pārbaude pret apsargu, taču medicīniskās ekspertīzes rezultāti noteica, ka meitenei pēc kautiņa fiziski nekas nekait.

“Ekspertīze secināja, ka nav nodarīti nekādi miesas bojājumi. Apsargs piparu gāzi nepūta meitenei acīs, bet ar atstatumu, līdz ar to iedarbība nav tik liela, lai nodarītu bojājumu redzei,” skaidro policijā.

Izmeklēšanas laikā policija noskaidroja arī konflikta iemeslu jeb kas noticis aptuveni stundu iepriekš, pirms no kabatas tika izvilkts piparu gāzes baloniņš. Izrādās, meitene esot provocējusi apsargu, taču tas tāpat likuma priekšā neattaisno vīrieša reakciju un vardarbīgās metodes kārtības ieviešanai.

“Kompānija, ar kuru kopā bija jauniete, devās ik pa laikam ārā no kluba un atgriezās. Naktssargs pamanīja, ka ar katru reizi kompānija atgriežas iereibušāka. Apsargs brīdināja, ka neielaidīs viņus. Novērtējot uzvedību, apsargs nolēma meiteni neielaist. Viņa sāka apspļaudīt durvis un apsargu,” norāda policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas