Miljardieris Abramovičs spiests draugiem lūgt naudu

tautaruna.lv 11.augusts 2022, 11:30
 
SCANPIX
No sankcinām cietušais miljardieris Romāns Abramovičs izskatās, ka nezina, kā savilt galus kopā. Amerikāņu mediji, atsaucoties uz miljardierim tuvām personām, apgalvo, ka Abramovičs lūdzis draugiem aizdot viņam aptuveni miljonu dolāru.

Viņa konti tika bloķēti, viņa jahtām draud arests, un maijā oligarham nācās atvadīties no futbola kluba "Chelsea", kas viņam piederēja 20 gadus. Pēdējo mēnešu laikā uzņēmējs ne reizi vien redzēts Dubaijas un Telavivas lidostās, turklāt bez svītas, kas viņu parasti visur pavadīja.

Abramovičs riskē zaudēt "Chateau de la Croix" villu Francijas Rivjērā, kuras vērtība ir aptuveni 120 miljoni dolāru.

AIzdevums neesot vajadzīgs viņam, bet gan viņa darbiniekiem. "Viņš saka, ka nekad agrāk nav kavējis algas izmaksas, kas kopā veido 750 000 USD nedēļā. Bet, tā kā viņa līdzekļi ir iesaldēti, viņš nevar samaksāt. Tāpēc viņš vērsās pie Holivudas producenta un režisora ​​Breta Ratnera, kā arī Rotšildu ģimenes, ” sacīja avoti.
Tas gan izklausās dīvaini, jo ieņēmumi no "Chelsea" pārdošanas veidoja 4,9 miljardus eiro. Ar to vajadzētu pietikt ērtai dzīvei Izraēlā, kuras pilsonību viņš ir ieguvis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas