Zīvere: man nepatīk vecas sievietes uz skatuves

tautaruna.lv 11.augusts 2022, 18:30
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Dziedātāja Mirdza Zīvere sen nav manīta uzstājamies lielas publikas priekšā, taču par godu viņas vīra – Zigmāra Liepiņa – 70 gadu jubilejai, koncertos priecēs arī M. Zīvere, lasāms „Ieva” žurnālistes Aivas Alksnes rakstā „Atgriezties nav iespējams, tikai – pabūt”.

Viņa gan norāda - dalība koncertos nebija plānota, tas notika mirkļa iespaidā. Abi ar vīru braukuši uz Liepāju, jo Z. Liepiņam bija plāni saistībā ar viņa jubileju - vēlējās sarīkot muzikālu uzvedumu „Kapteiņa stāsti”. Taču ieinteresētas ausis neatrada. Arī „Lielais dzintars” atteicis atskaņot viņa meses. Tas vīru sarūgtinājis un viņš kreņķīgs devās atpakaļ uz Rīgu. Un tad M. Zīvere ierunājusies, ka viņa atkal dziedās.

Viņa gan atzīst: „Man nepatīk vecas sievietes dziedātājas, sevišķi žanrā, ko es pārstāvu. Man nepatīk uz viņām skatīties, un tāpēc arī man pašai negribas tur būt. Vīriešiem ir kaut kā vienkāršāk, viņi visos vecumos uz skatuves izskatās labi. Lai gan pasaulē ir visādi precedenti un dzied arī vēl vecākas dāmas par mani. Piemēram, Areta Frenklina, bet viņa ir brīnišķīga,” uzskata M. Zīvere.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas