Kas zināms par Kaspara Daugaviņa tēva nāvi?

tautaruna.lv 15.jūnijs 2022, 9:20
 
F64
Nesen tika vēstīts, ka mūžībā devies Latvijas hokejista Kaspara Daugaviņa tēvs Armands. Atvadīšanās no Armanda Daugaviņa notika ceturtdien, 9.jūnijā, Rīgas krematorijā, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Visa dzīve - viens hokejs" izdevumā "Privātā Dzīve".

Armanda brālēns Andris Daugaviņš teic, ka Armandam pedējā laikā dzīvē viss bija nokārtojies.

"Varbūt man tikai tagad tā liekas, bet viņš tieši tagad bija laimīgs. Armandam viss bija kaut kā salicies tik labi kā nekad," saka Andris.

Viņš audzināja mazbērnus, pērn apprecējās, pirms dažām nedēļām Mārupē bija atradis darbu, kas patika, 26.maijā lielā radu pulkā nosvinēja dzimšanas dienu.

"Parunājām, ko var sadarīt, kā klājas. Tad pēkšņi - viņa vairs nav! Briesmīgi, jo nekas neliecināja, ka tā varētu notikt. Viņš vienkārši aizgāja," piebilst Andris.

Kā vēstījām, Armanda dēls Kaspars bijis ilggadējais Latvijas hokeja izlases spēlētājs, kurš to pārstāvējis desmit pasaules čempionātos un trīs olimpiskajās spēlēs. Tieši pēc 2022. gada olimpiādes Daugaviņš paziņoja par karjeras beigām izlasē.

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa tēvs Armands strādāja par tehnisko menedžeri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo".

Pērn Rīgā notikušajā pasaules čempionātā viņš strādāja organizatoriskajā komitejā un nodrošināja visu nepieciešamo komandu ikdienu vajadzībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas