Soctīklus sajūsmina agresīva šofera pieļautā kļūda uz Latvijas ceļa

tautaruna.lv 15.jūnijs 2022, 3:45
 
Ekrānšāviņš
Soctīklus sajūsminājis kāds video, kurā kāds iedzīvotājs fiksējis, kā steidzīgam autovadītājam, kurš veic vairākas bīstamas apdzīšanas, nākas tomēr savu lēmumu nožēlot.

Kā redzams video, kas publiskots sociālās vietnes Instagram profilā @sadursme, uz viena no Latvijas ceļiem kāds steidzīgs autovadītājs veic bīstamas apdzīšanas, knapi izvairoties no pretīmbraucošajiem auto.

Kā noprotams, šoferis nepamanīja, ka viena no mašīnām, kuru viņš šādā bīstamā veidā apdzen, ir policijas automašīna. Pēc brīža jau tiek iedegtas likumsargu automašīnas bākugunis un pārdrošajam šoferim nākas piestāt ceļa malā un atbildēt policistiem.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Video sajūsminājis soctīklu lietotājus, kuri priecājas, ka vismaz kādam pārdrošajam šoferim ir nācies par savu rīcību atbildēt, nodēvējot to pat par karmu.

"Beidzot, šitiem pašnāvniekiem jānoņem tiesības. 10min nokavēt neatsver kāda pretīmbraucošā dzīvību," uzskata Monta.

"Tādi vidio sirdi silda," komentārā atzīst Arnolds.

"Tā arī vajag, kad uzvedas kā mežoņi uz ceļa," norāda Diāna.

"Džeks noteikti nodomāja,tie tak nav ceļinieki....."- savu versiju pauž Gatis.

"Tak trešdaļa lv tā brauc," novērojis Artis.

Kā ziņo Valsts policija, aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 92 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 19 cilvēki. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 433 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 192 par ātruma pārsniegšanu, 10 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens narkotisko vielu iespaidā, bet divi par agresīvu braukšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas