Galkins koncertā Izraēlā nāk klajā ar negaidītu paziņojumu

tautaruna.lv 15.jūnijs 2022, 1:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Krievu komiķis un televīzijas raidījumu vadītājs šobrīd atrodas Izraēlā, kur arī uzstājies ar savu jauno programmu. Sociālajā vietnē Instagram viņš dalījies ar pirmajiem kadriem no pasākumiem.

M. Galkins publiskojis kadrus, kuros redzams pēc uzstāšanās Berševā, stāvot uz skatuves ar ziediem rokās un pateicoties visiem par ierašanos koncertā.

"Esmu jums ļoti pateicīgs, mani dārgie skatītāji. Paldies par šādu skatītāju lojalitāti. Lai jums veselība un noteikti miers! Es atbraukšu vēl! Lai gan... Var arī nemaz nebraukt prom," negaidīti paziņojis humorists.

Kā raksta "Focus", jautājums par to, vai M. Galkins atgriezīsies paliek atklāts. Viņam dzimtenē jau draudēts ar kriminālvajāšanu par atklātu pretošanos tā dēvētajai "speciālajai operācijai" Ukrainā un Krievijas Federācijas bruņoto spēku diskreditēšanai.

Savukārt viņa sieva, dziedātāja Alla Pugačova devusi mājienus, ka līdz 1. septembrim atgriezīsies Krievijā, lai bērni varētu apmeklēt skolu, norāda "Focus".

Jāatgādina, ka M. Galkins grasījās pārskaitīt daļu naudas no Izraēlas koncertiem, lai palīdzētu kara skartajiem ukraiņiem. Viņš mudināja savus fanus darīt to pašu. Pēc komiķa domām, viņš dala atbildību par notiekošo valstī, kas iestājas pret Krievijas agresiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas