Latvijā uz dzīvi pārcēlušies Valērijs Meladze un Svetlana Loboda

tautaruna.lv 15.jūnijs 2022, 2:00
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Dziedātāja Slvetlana Loboda ar ģimeni apmetusies uz dzīvi Latvijā, kā izrādās, netālu no dziedātāja Valērijas Meladzes mājas, raksta woman.ru.

Svetlana Loboda nekad nav slēpusi, ka uz pasaulē notiekošā fona viņa jau trīs mēnešus dzīvo Eiropā. Tiesa, pirms tam nekad nebija precīzi norādīts, kur tieši.

Kopš 2017. gada Loboda dzīvoja un strādāja Krievijā, taču notikumu Ukrainā dēļ dziedātāja no Maskavas pārcēlās uz Kijevu, kur sniedza palīdzību konflikta cietušajiem.

Bet ilgu laiku māksliniece tur neuzturējās un aizlidoja uz Maltu, kur nopirka apartamentus, iespējams, cerot palikt uz ilgu laiku.

Taču arī Malta nekļuva par patvērumu Svetlanai. Tagad Loboda pārcēlusies uz Rīgu. Un šeit, acīmredzot, tas uzkavēsies ilgu laiku.

Izrādījās, ka dziedātāja savu vecāko meitu Evu iekārtoja prestižajā starptautiskajā skolā Exupery. Kādai personai izdevies dziedātāju iemūžināt izglītības iestādes apmeklējuma laikā.

Kopš bērna reģistrēšanas skolā, šķiet, ka Loboda nopietni plāno dzīvot valstī, uz kuru nedaudz agrāk pārcēlās Čulpana Hamatova, raksta medijs.

Starp citu, interesanti, ka dziedātāja kopā ar bērniem apmetusies netālu no Valērija Meladzes mājas, kurš tur pārcēlās uz Latviju marta sākumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas