"Mans dzīves zemākais punkts"; bijusī supermodele atklāj modes biznesa skarbo realitāti

tautaruna.lv 21.maijs 2022, 13:37
 
Reuters/Scanpix/Leta
41 gadus vecā brazīliešu modele Žizele Bundhena divdesmit gadu vecumā bija viena no vislabāk atalgotajām supermodelēm pasaulē. Šobrīd pēc modeles karjeras beigām viņa atklāj biznesa skarbās aizkulises, ziņo "Daily Mail".

Sarunā ar britu "Vogue" Žizele atklāja, lai arī laikā, kad bija 20 gadus veca, viņa izskatījās vesela un laimīga, patiesībā tas bijis viņas dzīves "zemākais punkts".

Brīdī, kad viņa tika uzskatīta par vienu no labākajām supermodelēm pasaulē, Žizele cīnījās ar vairākām veselības problēmām.

"No malas varēja šķist, ka man ir viss. Man bija tikai 22 gadi. Iekšēji es jutos tā, itkā būtu sasniegusi dzīves zemāko punktu. Rītus es vienmēr sāku ar mokas frapučīno un trim cigaretēm, pēc tam katru vakaru izdzēru veselu vīna pudeli. Iedomājieties, kas tajā brīdī notika manā prātā," vaļsirdīgi atzina bijusī modele.

Žizele atzina, ka tajā laikā esot pārāk aizrāvusies ar alkoholu un cigaretēm. Viņa spēja nosmēķēt vienu cigareti pēc otras. Kā izrādās, tad tas viss bija saistīts ar spēcīgu trauksmi un panikas lēkmēm.

Bijusī modele atminējas, ka brīdī, kad viņa nolēma atteikties no alkohola un cigaretēm, viņa piedzīvoja intensīvus abstinences simptomus. Abstinences sindroms jeb paģiru sindroms rodas alkoholiķiem, narkomāniem un toksikomāniem, ja tie pēkšņi pārtrauc lietot, piemēram, alkoholu.

"Es domāju, ka tās bija vissliktākās migrēnas, kādas man jebkad ir bijušas. Ārsts, viņš bija francūzis, sauca mani par Adrenalīnu. Es atceros, ka viņš teica: "Nu, vai tu gribi dzīvot?""

Tikai pēc teju trim mēnešiem Žizelei pazuda mokošie abstinences simptomi. Viņa krasi mainīja savu dzīvesveidu. Bijusī modele pievērsās veselīgam dzīvesveidam, meditācijai, fiziskām aktivitātēm.

"Es domāju, ka savos četrdesmit gados jūtos labāk nekā divdesmit."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas