"Vēlēties būt ļoti tievai ir vecmodīgi"; Viktorija Bekhema skaidro savu viedokli

tautaruna.lv 21.maijs 2022, 20:08
 
Ekrānuzņēmums
Intervijā žurnālam "Grazia" modes ikona Viktorija Bekhema (48) apgalvo, ka būt ļoti tievai ir vecmodīgi, raksta portāls "The Sun".

Bijusī grupas "Spice Girl" dalībniece, kas ir slavena ar savu modes gaumi un tievumu, saka, ka sievietes mūsdienās vēlas izskatīties veselīgas un formīgas.

Viktorija ir māmiņa četriem bērniem.

“Maiami ir daudz ļoti formīgu sieviešu. Viņas staigā pa Maiami pludmali, neslepjot ķermeni, un izskatās fantastiski. Viņas demonstrē savu ķermeni ar tādu pārliecību. Man likās gan viņu attieksme, gan stils patiešām ir atbrīvojošs. Un kā mātei man patika fakts, ka mana meita Hārpera bija blakus sievietēm, kuras patiešām svinēja un izbaudīja savu izskatu, " saka Bekhema.

Viņa piebilda: "Tā ir vecmodīga attieksme, vēlme būt patiešām tievai. Manuprāt, sievietes mūsdienās vēlas izskatīties veselīgas un formīgas. Viņas vēlas, lai viņām būtu krūtis un dibens. Jo formīgāka tu esi, jo labāk izskatīsies manās "VB Body" kleitās."

Viktorija iepriekš ir saņemusi kritiku par savu mazkaloriju diētu. Šī gada sākumā bijušais futbolists un Viktorijas vīrs Deivids (47) atklāja, ka pēdējos 25 gadus viņa ir ēdusi vienu un to pašu — grilētu zivi un tvaicētus dārzeņus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas