Absurds! Vecāki iesūdz tiesā dēlu, jo nespēj sagadīt mazbērnus

tautaruna.lv 21.maijs 2022, 15:01
 
AP/Scanpix/Leta
Indijā izcēlies savdabīgs strīds starp vecākiem un dēlu. Vecāki iesūdzējuši tiesā savu dēlu un vedeklu. Viņu prasība ir ļoti neparasta, vēsta portāls "People".

Pāris no Indijas nolēma tiesā iesūdzēt savu dēlu un vedeklu, lai panāktu vēlamo, kas citādi nav izdevies.

Vecāku vēlme ir ļoti vienkārša. Viņi vēlas mazbērnu.

Sadhana un Sanjevs iesūdzēja tiesā savu dēlu un vedeklu, pieprastot, lai gada laikā viņi dāvā viņiem mazbērnu, vai arī viņi būs spiesti maksāt 600 000 ASV dolāru lielu kompensāciju.

Vecāki savu rīcību pamato ar to, ka, viņuprāt, viņiem jau sen vajadzētu kļūt par vecvecākiem.

"Viņi redz kā cilvēki apkaimē spēlējas ar saviem mazbērniem. Viņiem šķiet, ka arī viņiem vajadzētu mazbērnu," medijiem pauda Sadhanas un Sanjeva advokāts Arvinds Srivastavs.

Advokāts skaidro, ka Sadhanas un Sanjeva dēls netika izdots pie sievas, lai viņi dzīvotu bez bērniem. "Tāpēc vecāki uzsver, ka bērniem nākamajā gadā ir jādāvā viņiem mazbērns, vai jāmaksā kompensācija."

Kompensācija tiks pieprasīta balstoties uz vecāku izdevumiem, kas saistīti ar 35 gadus vecā dēla un 31 gadus vecās vedeklas vajadzībām. Izdevumu sarakstā iekļautas tādas lietas, kā automašīnas pirkšana, medusmēneša ceļojums, dēla skološana.

"Galvenā problēma ir tāda, ka šajā vecumā mums ir vajadzīgs mazbērns, bet šiem cilvēkiem (manam dēlam un vedeklai) ir tāda attieksme, ka viņi par mums vispār nedomā," žurnālistiem sacīja 61 gadu vecais Sanjevs.

"Mēs viņu izdevām pie sievas cerībā, ka mums būs prieks kļūt par vecvecākiem. Ir pagājuši seši gadi kopš viņu kāzām," viņš piebilda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:31

Jaunākās diskusijas