"Mūsu pusē kļūdu nebija"; pēc neiekļūšanas Eirovīzijas finālā "Citi Zēni" dalās ar ziņu

tautaruna.lv 11.maijs 2022, 10:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Grupa "Citi Zēni", kas ir Latvijas pārstāvji šī gada Eirovīzjas dziesmu konkursā, otrdienas naktī pēc tam, kad Latvijai atkal nav izdevies iekļūt konkursa finālā, dalījušies ar ziņu latviešiem.

"Esam lepni un noskumuši vienlaikus. Esam lepni par mūsu delegāciju, par Eiropas mums veltīto uzmanību un iespēju pārstāvēt labāko valsti pasaulē. Esam noskumuši par to, ka veiksme šovakar nebija mūsu pusē. Taču par spīti tam diemžēl un ar smagu sirdi mums jāsaka - viegli Eiropa no "Citiem Zēniem" vaļā netiks," ziņā pauž grupas dalībnieki.

Puiši atzīmē, ka joprojām nespēj noticēt, ka sešiem "puikām" no Rīgas, Jelgavas, Auces, Ulbrokas un Ādažiem bijusi iespēja pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

"Ticiet vai nē, bet pēc uzstāšanās mums "green roomā" notecēja ne tikai asara, bet sāka raustīt žagas. Mēs jutām jūs sev blakus. Ikkatru foršo domu, smaidu vai tvītu," grupa norāda savā vēstījumā.

Viņi lūdz tos, kuriem "kāds skarbāks vārds sakāms", to darīt no trešdienas, jo viņiem vajagot vienu dienu , lai "salasītu savus zobus no grīdas".

"Pēc tam esam gatavi mesties iekšā ikvienā diskusijā, jo mēs esam pārliecināti - mūsu pusē kļūdu nebija. Visu izšķīra gaume," pārliecināti ir Latvijas pārstāvji.

Kā zināms, "Citi zēni" otrdien pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā. Eiropa mūs kārtējo reizi nesaprata - puiši netika finālā!

Grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad" 12.februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 66.starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

No pirmā pusfināla ceļazīmi uz finālu ieguva Šveice, Armēnija, Islande, Lietuva, Portugāle, Norvēģija, Grieķija, Ukraina, Moldova, Nīderlande

Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12.maijā, bet fināls - 14.maijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas