"Draugi, nav labi"; Indra Salceviča atklāj, ko viņai teicis astrologs

tautaruna.lv 11.maijs 2022, 1:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Stiliste, influencere Indra Salceviča sociālajā vientē Instagram atklājusi, ko viņai 2020. gada nogalē teicis astrologs un, vai tas ir piepildījies.

Kā atklāj Indra, viņas vizītes pie astrologa mērķis bijis noskaidrot, vai realizēt kādu biznesa ideju, taču saņēmusi arī informāciju par savu personisko dzīvi. Viņa astrologa sacīto esot pierakstījusi, lai neaizmirstu.

Tagad stiliste esot atradusi savus pierakstus un nācies tomēr vilties.

"Protams, ka, skatoties zvaigznēs visādās mājās, viņa man teica, ka laika periodā no 21. gada maija līdz 22. gada maijam Tu satiksi Mr. Lielisko," atklāj Indra. "Draugi, nav labi - nesatiku!"

Indras ieraksts izpelnījies soctīklu lietotāju interesi un viņas sekotājas komentāros dalās ar savu pieredzi par astrologiem.

"Iespējams, ka esiet satikušies, tikai vēl to neziniet," spriež komentētāja.

"Reiz vecgada dienā kopā ar māsīcu veidojām kolāžu. Doma - kas mani sagaida. Nez cik bildes, teksti, māju bildes, feeling bildes un kolāžas ,,nagla,, - stilizēta kāzu bilde ar uzrakstu ,,Apprecēties līdz novembrim!!! Jau vairāki novembri ir aizgājuši, bet kāzu kā nav, tā nav. Gads nebija norādīts!!! Sāku izvēlēties," pieredzē dalās komentāra autore.

"Ticu, man jau daudzus gadus ir sava astroloģe. Neticu tādā aspektā, ka klausu uz vārda, bet pievēršu uzmanību gan. Bieži aizmirstu, ko viņa man teikusi un tad atskatoties atceros un saprotu, ka bija ļoti precīzi," komentārā atklāj Indras sekotāja.

"Maijs vēl nav beidzies.." - mierina cita komentāra autore.

"Es pati pie astrologa neesmu bijusi, bet esmu dzirdējusi draudzeņu pieredzi. Mani novērojumi - kamēr runā diezgan vispārīgi un riņķī apkārt, ļoti smuki pēc tam var iztēloties, ka redz kā piepildījies. Bet tiklīdz konkrētas lietas tiek prognozētas, čiks vien sanāk. Tieši tāpat kā šajā gadījumā ar Lielisko. Man šķiet, ka labs astrologs ir vienkārši labs psihologs, tik strādā ar tiem, kas tic zvaigznēm, nevis gudrām grāmatām," komentārā raksta soctīklu lietotāja.

"Tā kā distance darbojas abos virzienos, izvirzu teoriju, ka arī mēs ietekmējam debesu spīdekļu likteņus atkarībā no tā vai atrodamies mājās, darbā, ciemos vai pietuvojamies saviem līdzcilvēkiem. Iespējams, kāda zemes cilvēka pārvietošanās dēļ Venēra tagad ir bažīga, vai arī Marss svilst dusmās," zina pastāstīt komentāra autore.

I.Salceviča ir izveidojusi sevis iemīlēšanas blogu "morethansize.com". Viņa aktīvi dalās ar savām pārdomām sociālajos medijos un aicina sievietes sevi iemīlēt, tādas kādas viņas ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas