"Nu, fuj!" Nikola Krištopane "uzbrauc" Didrihsonu pārim

tautaruna.lv 25.februāris 2022, 18:00
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Bijušā premjerministra Viļa Krištopana meita Nikola paudusi neizpratni par veikala "Butterfly" īpašnieku Elīnas un Naura Didrihsonu izskatu.

Mikroblogošanas vietnē Twitter Nikola vērš uzmanību pāra ģērbšanās gaumei.

"Didrihsonu pārim ir man nesaprotama ģērbšanās gaume, par gaumi nestrīdas, bet… Sevišķi džeki, kas tā ģērbjas, nu fuj," raksta Nikola.

Viņa piebilst: "Es varbūt neko nejēdzu no jauniešu modes, bet man liekas, ka tā nav mūsdienu jauniešu mode."

Politiķa meita ir neizpratnē "kā tik bezgaumīgi cilvēki var tirgot “modi”".

Tikmēr komentāros Nikolai nācas saskarties ar kritiku no citu Twitter lietotāju puses, kas norāda, ka nav ētiski publiski norādīt uz cilvēka ģērbšanās stilu.

Krištopane gan taisnojas.

"Es neko neteiktu, ja tā nebūtu viņu nodarbošanās. Viņi ir staigājošas reklāmas un es nesaprotu to stilu, kuru viņi reklamē. (..) Ja cilvēki pelna ar modi un izmanto savus soc.tīklus, lai reklamētu šīs drēbes, tad man liekas pilnīgi ok komentēt šo apģērbu. Ja random cilvēks tā ģērbjas, tad tas man neliek aizdomāties par neko."

Tikmēr, kā vēstīts pirms kāda laika, kāda sociālā tīkla "Twitter" lietotāja noskaidrojusi, kur influencere Elīna Didrihsone, veikala "Butterfly" īpašniece, iegādājas apģērbus, kurus pēc tam pārdod savā veikalā, tiesa, cenas viņas veikalā ir krietni dārgākas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:17

Jaunākās diskusijas