Latvijas mediķe: Draugi no Krievijas zvana un atvainojas mums savas valsts vārdā

tautaruna.lv 25.februāris 2022, 13:09
 
Romāns Kokšarovs/F64
Mikroblogošanas vietnē Twitter Latvijas ārste Dana Isarova dalījusies ar ierakstu par Krievijas iebrukumu Ukrainā.

Mediķe dalījusies ar ierakstu, kurā pauž, ka saņēmusi ziņas ar atvainošanos no draugiem Krievijā par valsts iebrukumu Ukrainā.

"Ome teica, ka viņa nedusmojas uz visiem krieviem un teica, ka arī mums nav jādusmojas. Kara iemeslam esot vārds un uzvārds. Draugi no Krievijas zvana un atvainojas mums savas valsts vārdā," raksta mediķe.

Kamēr daudzi atbalsta pausto, komentāros parādās arī ieraksti, kas kritizē Krievijas iedzīvotājus par prezidenta atbalstīšanu un bezdarbību.

"Tikai jāatceras, ka aiz viņa stāv vēl vairākas personas. Ar viņu vienu tas nebeigsies. Bet, protams, ka mans komentārs nav vērsts pret visu tautu," pauž komentētāja.

"Šī ir viena no labākajām lietām, ko šodien sanācis lasīt, paldies," raksta komentāra autors.

"Baltkrievi arī atvainojas," piebilst komentētāja.

"Visiem ir savs vārds un uzvārds, arī tiem, kuri pieļava, ka to virsvadonis sākumā šos pakļāva, pēc tam sāka uzbrukt citiem, kamēr paša tauta tēloja, ka par politiku neinteresējas. Nebūtu tā tauta tik noželojama, nebūtu vinš 20+ gadus pie varas, nebūtu šo bezjēdzīgo karu. Bloķē," uzskata komentāra autors.

"Draugi ir izgājuši ielās ? Tad, kad draugi būs arestēti par protestiem pert karu, tad varat turpināt. Asinis ir uz jebkura Krievijas krieva rokām, kas neceļas protestēt," pauž komentētājs. Uz viņa komentāru ieraksta autore norāda, ka viņas draugi ir protestētāju vidū.

Jau vēstīts, ka ceturtdienas rītā neilgi pēc Krievijas prezidenta Putina pavēles sākt "militāru operāciju" Ukrainā tajā no dažādām pusēm iebruka Krievijas karaspēks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas