"Omikrons ir reāla imunitāte"; soctīklos sašutums par Krištopana vārdiem

tautaruna.lv 25.februāris 2022, 15:30
 
F64
Bijušais premjers, tagad viens no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vilis Krištopans ar savu ierakstu mikroblogošanas vietnē Twitter izsaucis asu citu lietotāju reakciju.
Krištopans ierakstā uzsver, ka nav nepieciešamas papildus vakcīnas aizsardzībai pret Covid-19 un raksta, ka "omikrons ir reāla imunitāte".

"Ja Pavļuts netic dakterim Zaržeckim, varbūt noticēs Bilam Geitam?Omikrons ir reāla imunitāte.Kāds būsteris kāda ceturtā pote.Ja nu vienīgi jāiztukšo vakcīnu noliktavas," rakstīja Krištopans.

Jāpiebilst, ka šis ieraksts raisīja nevienozīmīgu komentētāju reakciju. Daļa pat veltīja Krištopanam neglaimojošus vārdus.

"Nezinu, cik tās potes vajag (vajadzēs), bet plastikas ķirurga viedokli uzdot par autoritatīvu epidemioloģijas jautājumos...Vili, jūs varat labāk."

"Vili, saņem savas smadzenes rokās. Ja tadas ir, es par smadzenēm. Kā var sitādu caureju laist?"

"Vecais zaglis tagad ir arī virosologs?"

"Tikmēr pārējie ārsti un pētījumi saka, ka Omikrons neveido antivielas Deltai un otrādi arī. Ja rudenī atnāks Delta paveids visi Omikronieši slimos atkal, bet vakcinētie - nē."

Iepriekš vēstījām, ka Krištopans paudis uzskatu, ka Covid-19 sertifikāti ir bezjēdzīgi.

"Kam vēl jānotiek lai saprastu sertifikātu bezjēdzīgumu. Saprātīgā valdība teiktu: situācija mainījusies, sertifikātu atceļam, maskas un potes brīvprātīgas. Uzņēmēji un pilsoņi paši seko līdzi situācijai, uzmanās un dzīvo normālu dzīvi.Tieši tik īsam jābūt lēmumam," rakstīja Krištopans.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas