Modeles Diānas Kubasovas izaicinājums izpelnās asu reakciju

tautaruna.lv 17.februāris 2022, 13:09
 
Līva Simsone/F64
Mikroblogošanas vietnē asu reakciju izpelnījies modeles un skaistumkonkursu dalībnieces Diānas Kubasovas meditācijas izaicinājums.

Modele D. Kubasova savos Instagram īsajos stāstos aicinājusi sievietes piedalīties viņas izaicinājumš "Love Yourself", kurš ilgstot 21 dienu un tajā ietilpst meditācija, lekcijas, kā arī praktiskie uzdevumi. Kurss izmaksājot četrus eiro dienā.

Tāpat Diāna padalījusies ar izaicinājuma dalībnieču novērtējumu par kursu.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Tomēr modeles paustais raisījis plašu rezonansi mikroblogošanas vietnē Twitter, kur plašā diskusijā cilvēki ne tikai apspriež skaistuma un panākumu korelāciju, bet arī ironizē par modeles priviliģēto dzīvesveidu.

"Diez vai, viņas tēvs ir miljonārs. Viegli runāt par to, kā ar sievišķo enerģiju piesaistīt naudu, ja pašai tās nav trūcis," atzīmē komentāra autore.

"Tulkojums:
Ja tevi neviens neuztur, tu vienkārši neproti sevi pareizi uztjūnēt," uzskata komentētāja.

"Par šīs dīvas eksistenci man nemaz nebija nojausmas. Ielīdu viņas IG storijos un uzzināju,ka atklājot Dievieti sevī atraisās seksuālā enerģija, kas ir ļoti svarīga, lai piesaistītu finances, piesastītu jaunas iespējas un jaunas paziņas. Nedaudz samulsu: vai dieviete = prostitūta?" - pauž komentētāja.

"Man ar tikko acis atvērās uz savas dzīves problēmām - tjūnings, tjūnings. Bet tas kā aplis - bez naudas nav tjūninga, bez tjūninga nav naudas. I’m doomed," ironizē viena no daudzo komentāru autorēm.

"Bet zini, vai tad tā nav? Pretty privilege taču eksistē. Pilnīgi loģiski. Lai būtu sexīga fitness influencere un pārdot savu app, tev ir jābūt sexīgai un fit. Protams, var arī ar prātu izveidot karjeru. Bet nav tā, ka tas ko viņa saka, neeksistē," uzskata komentāra autore.

"Nekad neesi bijusi blakus vai pati tādā situācijā, kur redzi, ka tāpēc, ka sieviete ir skaista, ka viņai izklājās priekšā tā teikt? Un es nedomāju tikai sugar daddy. Skaisti cilvēki kaut kā pievelk un gribas būt labam pret tādiem. Apbur," pauž komentētāja.

"Kāds, diez, būtu vīrišķais ekvivalents šim? Kā mam būtu jājūtas, lai nauda plūstu ķešā?" - jautā soctīklu lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:05

Jaunākās diskusijas