"Bija ļoti daudz vardarbības"; Holivudas aktrise atklāj skarbas detaļas par bērnību

tautaruna.lv 12.decembris 2021, 22:00
 
Reuters/Scanpix
Holivudas aktrise Halle Berija atklājusi detaļas par savu skaudro bērnību, vēsta portāls "People".

Raidījumā "Fresh Air" aktrise atklāja, ka bērnībā ir piedzīvojusi vardarbību no sava tēva.

"Manā bērnībā bija ļoti daudz vardarbības. Es uzaugu kopā ar tēvu alkoholiķi, kurš bija gan verbāli, gan emocionāli, gan fiziski vardarbīgs," pauda Halle Berija.

Berijas tēvs mūžībā devās 2003. gadā. Pirms diviem gadiem viņa sociālajā medijā "Instagram" ievietoja tēva fotogrāfiju, veltot aizkustinošus vārdus viņam.

"Šajā Tēva dienā mana sirds ir pilna...pilna mīlestības pret manu TĒTI! Šī ir tikai viena no divām bildēm, kas man ir ar viņu, un tā ir kļuvusi par ģimenes zeltu! Lai gan man nebija tuvu attiecību ar tēvu, kamēr viņš bija šeit, jo viņš bija atkarīgs no alkohola un šī atkarība laupīja mūsu attiecības, kādas bija paredzētas, tagad es saprotu, cik ļoti viņš mani mīlēja un cik vitāli svarīgs viņš bija, ir manā dzīvē. Man tevis šodien pietrūkst, tēt, un, lai kur tu atrastos, es zinu, ka tu man smaidi, jo es jūtu tavu mīlestību!"

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Raidījumā Hallei tika jautāts, kā pēc visa pārdzīvotā viņa ir spējusi piedot tēvam. Aktrise atzina, ka tas nebija viegli. Viņa ir apmeklējusi ļoti daudz un dažādas terapijas, lai tiktu galā ar pagātnes sāpēm.

"Viņš nepiedzima kā vardarbīgs alkoholiķis, kurš sevi nespēja kontrolēt. Viņš par tādu kļuva pateicoties tam, kas viņam tika un netika dots," minēja Halle.

Aktrise atzina, ka ar dažādu terapiju palīdzību atskārta, kāpēc viņas tēvs kļuva par alkoholiķi. Tā esot bijusi viņa bērnības trauma, jo viņa tēvs, Halles vectēvs, arī ir bijis alkoholiķis.

55 gadus vecā aktrise nesen piedzīvoja debiju režijā. Filmā "Bruised" viņa atklāj savas bērnības piedzīvotās sāpes. Filmā viņa arī ir galvenās lomas atveidotāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas