FOTO: Leldes Dreimanes kadrs sajūsmina fanus

tautaruna.lv 12.decembris 2021, 18:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Aktrise Lelde Dreiman sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar skaistu kadru, par kuru sajūsmu neslēpj arī aktrises sekotāji.

L. Dreimane publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama pie ar grafiti apzīmētas sienas. Daiļā sieviete redzama tumšā cepurē, kas izceļ viņas acis.

Pie attēla komentārā viņa angļu valodā raksta, ka "cīnās ar savām smadzenēm", lai noticētu tam, ko redz viņas acis, kas esot "apburošs neprāts".

Sajūsmu par aktrises fotogrāfiju komentāros izsaka fani: "Labrīt,skaisti", "Nu, kā var būt tik skaista!?", Bildē ir līdzsvars. Ne ko pielikt ne atņemt, LELDE ALLAŽ IR VISSKAISTĀKĀ."

Jau vēstīts, ka pie skatītājiem nonācis režisora Andreja Ēķa jaunākais romantiskais komēdijseriāls sešās sērijās “Perfektās kāzas”. Seriāls stāsta par vienu dienu kāda jaunā pāra dzīvē, ko atveido Lelde Dreimane un Kaspars Zāle. Līgavas uzticība tiek pārbaudīta, kāzu dienā negaidīti uzrodoties viņas bijušajam vīrietim, kuru atveido talantīgais lomu meistars Mārtiņš Meiers. Viņa atveidotais varonis ir it kā pavisam nevainīgs kāzu operators, kura pienākums ir būt klāt tur, kur citiem tas liegts, un fiksēt visus svarīgās dienas notikumus, no kuriem liela daļa no kāzu filmu lentas, visticamāk, tiks izgriezta, nepiemērotā aizkulišu satura dēļ. Sarežģījumus rada apstāklis, ka līgavas jūtas pret bijušo mīlnieku vēl nav pavisam dzisušas, radot intrigu visu sēriju garumā, vai viņa šo pārbaudījumu izturēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas