FOTO: Kāpēc pēc šķiršanās Pabriks pārdod māju ar privātu izeju uz jūru?

tautaruna.lv 12.decembris 2021, 13:43
 
instagram.com / ss.com
Laikā, kad tiek šķirta aizsardzības ministra Arta Pabrika un viņa sievas Undīnes laulība, pārdošanā nonācis arī ģimenei piederošs nekustamais īpašums, kas atrodas Lapmežciemā.
“Ar skatu uz jūru. Tiek pārdota brīnišķīga māja pašā jūras krastā Lapmežciemā. Ar privātu izeju uz jūru. Māja ir ļoti klusā vietā, koku ieskauta un paslēpta no kaimiņu acīm. Ļoti laba infrastruktūra. Mājā ir 5 guļamistabas, sauna, saimniecības telpas, kabinets, liela dzīvojamā istaba, atsevišķa virtuve, 3 san. mezgli, plaša terase, pirts” - teikts sludinājumā, kurā arī minēts - mājai ir trīs stāvi, sešas istabas, kopējā platība 250 kvadrātmetri, bet zemes platība - 2600 kvadrātmetri.

Žurnāls "Kas Jauns" lēš, ka piejūras savrupnama pārdošana, iespējams, saistīta ar ministra laulības šķiršanu, kā arī atgādina par varbūtējo ministra mīlas dēku ar savu padoto, par Pabriku 25 gadus jaunāko viņa biroja vadītāju Neldu Otvari.

Kā iepriekš rakstījis portāls nra.lv, šī gada vasaras nogalē aizsardzības ministrs paziņojis, ka "pēc daudziem patiesi dziļās attiecībās pavadītiem gadiem" pāris nolēmis šķirties.

Izdevums "Kas Jauns"noskaidrojis, ka Lapmežciema mājas pārdošanas gadījumā ministram būs, kur dzīvot, - viņa amatpersonas deklarācijā norādīta zeme Aizkraukles novadā, un arī biroja vadītājai Otvarei pieder zeme Ļaudonas pagastā, kā arī Kauguru pagastā, turklāt pēdējā iegādāta pavisam nesen - pagājušajā gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas