Populāra Krievijas TV dīva stāsta par cīņu ar vēzi

tautaruna.lv 11.decembris 2021, 17:44
 
Tass/Scanpix/LETA
Populārā Krievijas humoriste Klāra Novikova jau daudzus gadus iepriecina sava talanta cienītājus ar humoristiskiem priekšnesumiem. Tomēr tikai nedaudzi cilvēki zina, kādas traģēdijas dzīvē piedzīvojusi zvaigzne. Nesenā intervijā viņa pastāstīja par savu cīņu ar vēzi.

Klāra Novikova sniedza atklātu interviju Jekaterinai Gordejevai, raksta starhit.ru.

Žurnāliste sarunbiedrei jautāja par vēzi, kuru viņa, par laimi, pārvarēja pirms 20 gadiem. Un jo īpaši par to, kā viņas dzīve mainījās pēc pārciestās slimības.

"Kad profesors, kurš mani operēja, teica: "Tiklīdz varat piecelties, dodieties uz baznīcu un aizdedziet lielu sveci." Es viņam teicu: "Ko? Vai nebija tas, ko gaidījāt?" Un mēs gaidījām pašu ļaunāko. Viņš atbildēja: “Es nezinu, kā viss izvērtīsies. Bet es zinu, ka katru dienu medicīnā tiek atklāts kas jauns tiek izgudrotas zāles, kas pagarinās cilvēka mūžu". Tas ir tas, ar ko es dzīvoju. Es neesmu pārstājusi iet uz priekšu. Es kāpju uz skatuves, lidoju ar lidmašīnu, ceļoju ar vilcienu," sacīja Klāra.

Novikova gan piebilda, ka uz viņas ķermeņa ir palikuši atgādinājumi par krūts vēzi, kas dažkārt rada kompleksus. Tomēr zvaigzne nebeidz baudīt dzīvi un atbalstīt citus.

Taču māksliniece baidās no recidīva, tāpēc viņa cenšas dzīvot saprātīgi. "Es būtu darījusi vairāk. Es spēlētu teātrī, es nebūtu slinka, ” viņa sprieda YouTube šovā ar Gordejevu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas