Aktrise Lelde Dreimane dalās ar spēcīgu atziņu

tautaruna.lv 11.decembris 2021, 18:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Aktrise Lelde Dreimane pēc "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar būtisku atziņu par teātri.

Pēc ceremonijas, kas notika šī gada 23. novembrī, aktrise dalījusies ar atziņu par savām attiecībām ar teātri.

"Atceros, mācoties aktieros, viedie meistari mums mācīja mīlēt teātri sevī, nevis sevi teātrī! Jā! Nenoliedzami.. Tomēr šis laiks ir tik neparasts un tik mainīgs, ka līdzi tam mainos arī es un mani postulāti. Vismaz manā pasaulē tā notiek. Es esmu par mīlestību! Es mīlu teātri - teātri sevī, sevi teātrī. Jo, ja teātri nemī, tam sāp. Spēlmaņu nakts vakarā es ieguvu vērtīgas atziņas par mums. Šis ir skaistākais mīlas trijstūris - skatītājs, teātris un aktieris," raksta Lelde.

Pie ieraksta aktrise publicējusi fotogrāfiju no ceremonijas, kurā redzama skaistā tērpā.

Komentāros cilvēki izsaka komplimentus aktrises skaistumam un talantam.

"Kā vienmēr apburoša sieviete", "Nu no kurienes man tik skaista un talantīga draudzene?", "Super", "Burvīga", "Žilbinoši! Gan Tu, gan foto, gan apraksts", "Šī ir mūsu Latvijas Holivuda! Bija jauki redzēt aktierus pa televizoru, Spēlmaņu naktī. Smaidošus, jaukus, skaistus, ar savu grāciju. Man arī patīk teātris. Šis viss kā skatītājam, ir kā zāles, skaties, uzņem tādu jauku sajūtu un paliek ļoti jauki. Teātris+aktieris = Spēks. Mēs mīlam teātri, mēs mīlam aktierus!" - raksta komentētāji.

Lelde Dreimane ir latviešu aktrise, dziedātāja, radio SWH raidījumu vadītāja un modele.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas