Kristians Rozenvalds: Man palika baisi, ko raksta par Šimku

tautaruna.lv 1.decembris 2021, 14:35
 
Oksana Džadana/ F64
"Nekomentēšu Vestarda Šimkus izvēli. Nekomentēšu vakcināciju pret Covid-19. Nekomentēšu valdības darbības epidemioloģiskajā drošībā. Bet mani satrauc tas, ko ieraudzīju "Twitter" par šo. Un palika baisi," sociālajā vietnē "Facebook" raksta viens no pieredzes bagātākajiem sabiedrisko attiecību speciālistiem Latvijā Kristiāns Rozenvalds.

Tas, ko var izlasīt komentāros pie ziņas par pianista Vestarda Šimkus lēmumu pātraukt profesionālo darbību, tiešām uzdzen šausmas:

... Beidzot būs miers no tās "klimperēšanas"...
... Ta nu zaudējums, jo kuram vispār tā klavierspēle patīk...
... džeks sev pievērš uzmanību, jo kurš tādu iepriekš zināja...
... laikam piesakās politikā...
... Lai spēlē Putinam, Šleseram un Kimam!
... Un kāpēc šie "antivakseriskie kremlini" vēl nav arestēti, izsūtīti, kastrēti utt?
"Un to visu raksta tie, kas sevi dēvē par patriotiem, mūsdienīgiem, gudrajiem, demokrātiskiem, tolerantiem u.c. Bet prātā nāk "Suņa sirds" un iedzīvotāju sapulce ar Švoņderiem un Šarikoviem. Tik daudz jau tādi, kas ir pat tik stulbi, ka nespēj apzināties, cik stulbi viņi ir...," min K. Rozenvalds.
"Reakcija uz latviešu goda pilsoņa Vestarda Šimkus soli ļoti uzskatāmi parādīja, cik gan bieži aiz it kā inteliģentu, it kā kulturālu, it kā empātisku un it kā normālu cilvēku ārienes patiesībā slēpjas maziski kretīni ar sīkām, tumšām un tukšām dvēselītēm,"uzskata Neatkarīgās žurnālists Bens Latkovskis.
"Mīļie draugi un klausītāji! Esmu spiests pārtraukt savu profesionālo darbību. Uz cik ilgu laiku? Varbūt līdz 11.janvārim. Varbūt līdz siltākiem laikapstākļiem, par kuru ierašanos reiz sensenos laikos liecināja šobrīd mīklainos apstākļos it kā izzudušās „gripas sezonas” beigas. Varbūt man nāksies to pārtraukt uz visiem laikiem. Nezinu, " ierakstā pauda slavenais pianists.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas