"Mēs strīdamies un ejam prom viens no otra"; Sedokova par attiecībām ar Timmu

tautaruna.lv 9.oktobris 2021, 13:42
 
Tass/Scanpix/LETA
Prezentējot savu jaunāko dziesmu, ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova atklāja patiesību par attiecībām ar vīru Jāni Timmu. Izrādījās, ka ne viss ir tik pasakaini, kā varētu šķist sociālajos tīklos. Laulātie šķīrušies vairāk nekā vienu reizi.
"Ja jūs zinātu, cik daudz mūsu attiecībās ir absolūta kretīnisma. Jā, mēs nepublicējam, kā mēs strīdamies. Jā, mēs nepublicējam, kā viņš mani pamet, kā es no viņa aizeju.

Lai gan mēs turamies jau gandrīz gadu, viņš nesen mani atstāja un devās gulēt uz citu istabu. Jo es esmu idiote. Jo cilvēkam, kurš bija izkropļots pirms tam, ir grūti veidot normālas attiecības, kur visi ir tik mīļi. Kur viss ir gludi, " rakstīja Anna Sedokova.

Dziedātāja arī atcerējās arī kādu situāciju iz dzīves: "Es atceros, kā iereibusi baltās zeķēs izskrēju no viņa kluba. Es biju nepazīstamā pilsētā un biju nolēmusi viņu pamest. Viņš mani apturēja pie mājas vārtiem. Es neko neatcerējos no rīta. Es tikai redzēju, cik glīti guļ netīri baltās zeķes. Viņš ievilka mani dušā un ieslēdza ūdeni. Es atceros, cik dusmīga biju uz viņu, ka viņš mani nelaiž vaļā. Es katru dienu klusi pateicos viņam par to, ka viņš toreiz mani neatlaida. "

Pēc Sedokovas teiktā, viņa un Timma strīdējušies simtiem reižu, šķīrušies, atvadījušies, bet pēc tam sākuši visu no jauna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas