"TikTok" zvaigzne traģiski iet bojā, cenšoties palīdzēt migrantiem

tautaruna.lv 9.oktobris 2021, 20:16
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
19 gadus vecā sociālās vietnes "TikTok" zvaigzne gāja traģiski bojā laikā, kad centās nelikumīgi pāri robežai pārvest migrantus, ziņo "The Sun".

"TikTok" zvaigzne Gabriels Salazars centās pāri Meksikas robežai pārvest trīs nelegālos migrantus. Likuma pārkāpums izvērtās traģēdijā.

Populārais jaunietis un visi trīs pasažieri gāja bojā.

Policija bija saņēmusi zvanu, ka nepieciešams uz robežas apturēt vieglo automašīnu "Chevrolet Camaro”, kuru vadīja Gabriels, jo tajā atrodas trīs vīrieši, kuri cenšas nelikumīgi nokļūt ASV.

Uzzinot, ka nepieciešams apstādināt automašīnu, kurā atrodas četri vīrieši, policija uz lielceļa izvietoja speciālu tehniku, kura ir paredzēta automašīnas apturēšanai jeb riepu pārduršanai. Mēģinājums apturēt mašīnu neizdevās.

Policisti sāka pakaļdzīšanos. Visa rezultātā notika traģiskā avārija.

Jaunietis nespēja savaldīt automašīnu un nobrauca no ceļa. Pēcāk viņam izdevās atgriezties uz lielceļa, taču īsi pēc tam viņš, šķērsojot visu šoseju, lielā ātrumā iebrauca grāvī.

Mašīna ieskrēja vairākos kokos, kā rezultātā apgāzās un aizdegās.

Šobrīd notiek negadījuma izmeklēšana.

Lai godinātu slavenā jaunieša piemiņu, viņa draugs, sociālajos medijos populāritāti iemantojušais Rikijs Floress, ir izveidojis fondu, kurā ikviens viņa atbalstītājs var ziedot līdzekļus. Līdz otrajam oktrobrim kopumā bija saziedoti jau vairāk nekā 38 355 ASV dolāru.

Gabrielam Salazaram vietnē "TikTok" bija 1,3 miljoni sekotāju. Viņš popularitāti ieguva ar dažādu smieklīgu videoklipu ievietošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:05

Jaunākās diskusijas