“10,47 eiro un 2 stundas!” Šlesers sašutis par dārgajām Covid-19 testu cenām

tautaruna.lv 25.septembris 2021, 15:52
 
Kaspars Krafts/F64
Politiķim Aināram Šleseram, lai piedalītos televīzijas raidījumā, nācās veikt Covid-19 testu. Viņš bija sašutis par testa cenām un laiku, kas ir jātērē testam.

“Lai veiktu testu, man bija jāaizbrauc uz laboratoriju, jāpastāv rindā, jāveic tests, jāsagaida rezultāts. Kopā tas man aizņēma 2 stundas un 10,47 EUR! Rodas jautājums, vai Latvijā cilvēki var atļauties tērēt tik daudz laika un naudas, lai aizietu uz kafejnīcu, kinoteātri, teātri…? Kāpēc vakcinētie baidās no nevakcinētajiem? Vakcinētie ir vakcinēti,” ar šādu ierakstu dalījās politiķis Ainārs Šlesers, partijas “Latvija pirmajā vietā” vadītājs.

Daļa komentētāju savukārt bija sašutuši, ka politiķis žēlojas par tādām lietām. “Ja negribi vakcinēties, cits nekas neatliek,” raksta vieni. Citi savukārt piebalso A. Šleseram, minot piemērus, ka vairākās valstīs Covid-19 testi ir bez maksas.

Vēl daži min, ka politiķis ticis cauri ļoti lēti, jo citiem ir bijis jāmaksā daudz dārgāk, piemēram, 35 eiro un vēlas uzzināt, kurā laboratorijā iespējams uztaisīt testu par šādu cenu.

Taču dažiem šis A. Šlesera paziņojums ir bijis pārsteigums: “Otrā lieta, kas šodien pārsteidza - vai tiešām Šlesers ir īstais tēls, kas varētu kādu pārliecināt, ka uztraucas par 10,47 eiro? Tiešām?”

Citi aicina samest politiķim, lai nav jācieš trūkums: ”Cilvēki, kam sirds ir krūtīs! Sametīsim Ainaram, lai viņam pēc testa vēl maizītei paliek”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas