Samanta Tīna atklāti runā, vai vēlas bērnus

tautaruna.lv 11.jūlijs 2021, 12:44
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Samanta Tīna kanāla STV pirmā šova "Slavenības. Bez filtra" sezonas noslēgumā aizdomājās par saviem nākotnes plāniem un to, vai viņas dzīvē ir vieta ģimenei un bērniem.

Jau vēstīts, ka jūnijā Kopenhāgenā, Dānijā kāzas svinēja multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers un fitnesa treneris Jānis Miņins, kuras atspoguļotas arī STV pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra". Svinīgajā notikumā piedalījās arī Samanta, kura ir pāra tuvs draugs.

Draugu kāzas likušas arī Samantai aizdomāties par saviem nākotnes plāniem. Viņa atklāj, ka šobrīd izbauda laiku, iepazīsto sevi un nevēlas kaut ko darīt tikai tāpēc, ka citi tā uzskata par pareizu.

"Man noteikti būs ģimene, tad kad tam būs īstais laiks. Kur tad es izsprukšu bez tā? Nekur," šovā saka Samanta. "Es gribētu divus bērnus. Es gribētu meitu un dēlu. Es jau zinu, ko darīs meitene un, ko darīs dēls, bet droši vien, kad viņi atnāks no turienes [rāda uz debesīm - red.] pie manis, viņiem pašiem jau būs skaidrs, ko viņi gribēs darīt."

Samanta atklāj, ka mēdz sapņot par savām kāzām un pastāsta, ka tās būšot ziemā, baltā sniegā ar svecēm un svečturiem.

Tāpat Samanta atklāj, ka viņas nākotnes plānos ir jauns tetovējums un ceļojumi, kā arī plāni, kas saistīti ar karjeru.

Kā šova noslēgumā atklāj Samanta, televīzijas skatītājiem turpmāk vairs nebūs iespēja sekot līdzi viņas ikdienas gaitām, taču tas nenozīmējot, ka viņa grasās kaut kur pazust.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas